Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    WINKELGIDS – Verwarming in de badkamer

    WINKELGIDS – Verwarming in de badkamer

    Bij Badkamerxxl willen wij jou graag voorzien van de leukste inspiratie en de beste tips voor het aanschaffen van een badkamer. Wij zijn trots op ons grote aanbod sanitair, radiatoren en badkamer accessoires. Je vindt bij Badkamerxxl.nl namelijk alles wat je nodig hebt om je eigen droombadkamer te creëren. En of je nou op zoek bent naar de perfecte badkamerverwarming of luxe kranen, onze winkelgids helpt je een handje in de goede richting!

    In onze winkelgids verzamelen we badkameradvies voor het maken van je perfecte badkamer. We laten je in de winkelgids de mogelijkheden en producten zien die het beste uit jouw badkamer zullen halen!

    vloerverwarming badkamer

    Badkamerverwarming

    Je hebt je hele badkamer met zorg uitgezocht. De douchecabine past prachtig bij het wasmeubel. En de prachtige vloertegels maken je badkamer helemaal compleet! Maar hoe zeer de sfeer en uitstraling je badkamer tot je droombadkamer maken, vergeet niet dat comfort minstens zo belangrijk is! Want wat dacht je van goede badkamerverwarming? Wanneer je dit niet goed op orde hebt, zal het gehele comfort in de badkamer minder zijn. Stel je voor, je hebt net lekker gedoucht of in een heerlijk warm bad gelegen. Het moment dat je er uit stapt, stap je de kou in. Weg is je ontspannen moment en je weet niet hoe snel je je moet afdrogen.

    Hoe fijn zou het zijn als je na het badderen op je gemak in de ruimte kunt verblijven zonder het koud te hebben. Als de badkamer aangenaam verwarmd is, en misschien zelfs je handdoeken lekker voorverwarmd zijn, zal dat er voor zorgen dat je je nog meer op je gemakt voelt in je eigen badkamer.

    Radiatoren

    Het aanbod in radiatoren is enorm. Er is een hele grote verscheidenheid in lengte, breedte, soort en stijl van de radiator. Dus of je nou een strakke, moderne badkamer wil realiseren of op zoek bent naar een klassieke stijl, er is altijd wel een radiator die past bij jou wensen.

    Wanneer je weinig ruimte beschikbaar hebt voor het plaatsen van een radiator, is een verticale radiator een goede optie. Met een verticale radiator benut je de ruimte in de hoogte en dankzij de verschillende afmetingen die verkrijgbaar zijn, kies jij de radiator die past bij de ruimte. Een horizontale radiator neemt iets meer ruimte in beslag.  Maar door de juiste maat te selecteren, past de radiator perfect op zijn plek. De meeste radiatoren worden gemaakt van staal. Een materiaal die weinig onderhoud nodig heeft en bovendien goed warmte geleidt. Naast radiatoren van staal zijn er ook radiatoren verkrijgbaar van aluminium of RVS.

    radiator in badkamervloerverwarming badkamer

    Naast de standaard paneelradiatoren zijn er ook radiatoren met een vlakke voorkant, voor een strakkere look. De werking en warmteafgifte zijn bij deze radiatoren het zelfde. Voor een statement in je badkamer heeft Radiator.nl ook een ruime keuze uit design radiatoren. De mooie vormgeving en bijzondere finishes geven je badkamer een extra gevoel van luxe en bovendien zorgt een designradiator er voor dat de radiator helemaal bij de stijl en sfeer van je badkamer past.

    Dan is er nog het verschil tussen radiatoren en convectoren. Het verschil tussen deze twee radiatoren is de manier van verwarmen. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over het verschil tussen radiatoren en convectoren.

    Om te bepalen hoeveel vermogen je nodig hebt voor je badkamer is het goed om eerst het benodigde vermogen te berekenen. Dit doe je snel en gemakkelijk via de online rekentool. Deze vind je op de site van RadiatorXXL.nl

    Handdoekradiatoren

    Droog je na het douchen af met een heerlijke warme handdoek. Door je handdoek van te voren op de handdoek radiator te leggen, omhul je jezelf met een gevoel van warmte. Bovendien zijn handdoekradiatoren een ideale optie om kleine badkamers te verwarmen. Ze nemen iets minder ruimte in dan een normale radiator, maar een kleine ruimte verwarmen is voor een handdoekradiator geen probleem.

    Heb je een grote badkamer? Dan zorgt een handdoekradiator voor een extra warmte boost in de ruimte. Handdoekradiatoren zijn, net als de eerder genoemde radiatoren, in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Of je nu een moderne of een klassieke badkamer hebt, voor elke ruimte is een geschikt exemplaar.

    designradiator badkamerhanddoekradiator badkamer

    Elektrische vloerverwarming

    Met elektrische vloerverwarming in de badkamer heb je nooit meer koude voeten! Deelektrische vloerverwarming kan de radiator volledig vervangen. Of de vloerverwarming kan juist wat extra ondersteuning bieden om een grote badkamer te verwarmen. Deze optie van verwarmen is bovendien de ideale manier om ruimte te besparen, of een minimalistisch look aan je badkamer te geven.

    De aanschaf en installatie van elektrische vloerverwarming lijkt in eerste instantie wat kostbaarder. Maar op lange termijn zal je merken dat je bespaart op je energiekosten! Een fijn voordeel van de vloerverwarming is dat de vloer snel op temperatuur is. Wil je meer weten over elektrische vloerverwarming? Lees dan eens de blog over vloerverwarming in de badkamer!

    vloerverwarming badkamer vloerverwarming

    Passend advies

    Kom je er niet helemaal uit? Of wil je graag meer advies? Onze klantenservice staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op!

     

    Productenvergelijker 0
    Openen