Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Win een reis naar New York met Sealskin Soho

    Win een reis naar New York met Sealskin Soho

    Wat is er beter dan een nieuwe badkamer? Niet veel, behalve dan misschien: een nieuwe badkamer én een reis naar New York! Want als je voor 31 januari een douchewand van Sealskin Soho aanschaft en installeert, dan maak je kans op een geweldige reis naar de Big Apple voor twee personen. Alle uitvoeringen en afmetingen van de Sealskin Soho douchewand doen mee aan de actie. Dan hebben we het dus over deze beauty's:

    Sealskin Soho douchecabine
    sealskin_soho_douchewand.jpg

    Geen straf om in huis te hebben! Het ontwerp is gebaseerd op de uitstraling SoHo in New York. SoHo is een afkorting van ‘South of Houston’. Deze wijk, die bestaat uit zo’n 500 gebouwen, is beroemd om zijn karakteristieke gevels met veel gietijzer en de aangelegen, geplaveide straten. Sinds de jaren ‘70 is het stadsgezicht van SoHo beschermd.

    lerone-pieters-6hckFXRIzRk-unsplash.jpg

    Wat is SoHo?

    In de negentiende eeuw was SoHo een wijk waarin veel industrie en handel gevestigd zat. Veel gebouwen werden in die tijd ingericht als fabriek of pakhuis. Vandaar de zo kenmerkende, industriële uitstraling.

    Deze gebouwen werden later omgebouwd tot kunstgalerijen, restaurants, kantoren en woningen. Tegenwoordig vind je in SoHo veel leuke, hippe en gezellige winkels. Je kunt er overal lekker ontbijten, lunchen of dineren in de meest trendy eetgelegenheden. 

    Instagram to your heart's content

    SoHo is een echte hotspot in New York. Je vindt er overal kansen om de mooiste Insta-foto's te maken. Omdat het stadsgezicht beschermd is, zijn alle details die SoHo zo bijzonder maken, immers bewaard gebleven. Verder is het een geliefde hang-out voor beroemdheden en influencers, dus die kun je er zo maar in het wild tegenkomen. 

    Wil je een kans maken om ze in het echt te gaan zien? Doe dan zeker mee aan deze actie. 


    Wat moet je doen?

    Je komt in aanmerking voor deelname aan deze actie als je in het verleden een Sealskin Soho douchewand hebt gekocht bij een officiële wederverkoper (wij dus!). Tussen 12 september 2019 00.00 en 31 januari 2020 23.59 plaats je een beoordeling van jouw Sealskin Soho douchewand samen met een foto van deze oplossing zoals hij bij jou thuis is geplaatst op www.sealskin.com/soho

    De winnaar wordt willekeurig getrokken uit de geldige inzendingen die tijdens de actieperiode zijn ontvangen. 

    Stel, je wint

    Dan ga je dus met twee personen drie dagen naar New York, waar je verblijft in Manhattan! De retourvlucht naar New York, luchthaventransfer, hotelkamer en twee sightseeing-passen voor 6 attracties zijn inbegrepen. En win je niet? Dan heb je nog steeds die prachtige douchewand om van te genieten.

    sealskin-soho-actie-reis-naar-new-york.png

    Productenvergelijker 0
    Openen