Wat zijn toiletbuffers? schade aan het toilet wordt voorkomen

Wat zijn toiletbuffers?

Inge

Geschreven door: Inge

3 april 2018

Reacties

Met toiletbuffers wordt schade aan de toiletzitting of de toiletdeksel voorkomen. Toiletbuffers worden altijd in meerdere aantallen gebruikt en zijn er in twee verschillende soorten, namelijk voor een toiletzitting en een toiletdeksel. Bij een zitting hebben de toiletbuffers een langwerpige vorm en bij een deksel een ronde vorm. De verschillen zijn in de afbeelding zichtbaar.

Toiletzitting

Wanneer toiletbuffers aan de toiletzitting geplaatst worden hebben deze dezelfde functie als de Softclosing techniek: Voorkomen dat de toiletzitting met een harde knal op het toilet valt. Toiletbuffers zijn onder de zitting geplaatst. Met toiletbuffers aan de zitting zit er altijd een open ruimte (van ongeveer 1 cm) tussen het toilet en de toiletzitting.

Toiletdeksel

Toiletbuffers kunnen ook aan de toiletdeksel vast zitten. In dit geval hebben de toiletbuffers een ronde vorm en voorkomen ze dat de deksel niet met een harde knal op de toiletzitting terecht komt. Bij de meeste toiletten zijn toiletbuffers aan zowel de toiletzitting als de toiletdeksel geplaatst.

toiletbuffers

0 Reacties op "Wat zijn toiletbuffers?"

*
*
Productenvergelijker 0
Openen