Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9 Gratis bezorgd vanaf 100,-* 30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, morgen in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, morgen in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Wat doen de jets van whirlpools?

  Wat doen de jets van whirlpools?

  Jets van whirlpools kunnen zowel lucht als water in een bad stuwen. Het stuwen van water en lucht wordt ervaren als zeer ontspannend en kan vergeleken worden met een massage. De jets zijn in twee categorieën op te delen. Deze categorieën zijn: luchtjets en hydrojets.

  luchtjets

  de luchtjets zijn in de meeste gevallen geplaatst in de bodem van het whirlpool bad. Lucht is namelijk licht en gaat zo snel mogelijk naar het wateroppervlak. Hierdoor stuwt de lucht tegen en langs het lichaam. Een luchtjet is onderhoudsarm, maar maakt wel meer geluid dan een hydro-jet, welke hierna aan de orde komt. Het geluid en het weinige onderhoud wat een luchtjet heeft komt door de pomp. De pomp maakt veel geluid maar zorgt er ook voor dat er geen water in de luchtjet kan komen, zodat de luchtjet van weinig onderhoud met zich mee brengt.

  Hydro-jets

  Door een hydro-jet wordt water heen gestuwd. Dit gebeurt door middel van een pomp. Met een hydro-jet kun je ook lucht toevoegen, zoals bij luchtjets het geval is. Een hydro-jet is er in verschillende soorten, zo zijn er draaiende hydro-jets en grote of kleine hydro-jets. De pomp die het water door de hydro-jets heen stuwt kan dit ook in meerdere variaties doen, bijvoorbeeld met veel óf met weinig kracht.

  Productenvergelijker 0
  Openen