Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Wastafel – Van landelijk tot strak

    Wastafel – Van landelijk tot strak

     

    Wastafels kunnen een echte eye-catcher zijn in de badkamer en het toilet. Naast de klassieke materialen zijn er ook vernieuwende materialen die er voor kunnen zorgen dat je badkamer een totaal nieuwe look krijgt. Welk wastafelmeubel past het beste bij jou? Ben je op zoek naar een strakke wastafel, of ga je voor de klassieke variant? Na het lezen van deze blog weet je meer of de verschillende materialen die BadkamerXXL.nl in de collectie heeft!

    1. Solid Surface

    Misschien heb je er al eens van gehoord. Solid Surface wastafels worden namelijk steeds populairder! Kleine krasjes zijn bij dit materiaal ook eenvoudig te verwijderen.  Voor de strakke, moderne badkamers is dit echte de musthave! Niet alleen de wastafel is er van gemaakt. Ook is er een prachtig bijpassend bad verkrijgbaar.

    Solid Surface
    Strakke looks en nog duurzaam ook!

    Éen van onze favorieten van ons huismerk Blinq is de Solid lijn. Stuk voor stuk strakke en prachtig vormgegeven wastafels met bijpassend bad, uitgevoerd in Solid Surface. Eerlijk is eerlijk. Het kost iets meer dan een wastafel van keramiek. Maar je maakt hiermee wel een statement in je badkamer waar je u tegen zegt!

    2. Uniek natuursteen

    Een hele andere stijl bereik je met een wastafel van natuursteen. Het prachtige merk Forzalaqua heeft een serie prachtige wastafels van natuursteen in de collectie. Een wastafel van natuursteen is een uniek product. Er zal dan ook geen wastafel gelijk zijn. Net een andere kleurtint of structuurverschil maakt dat de wastafel tot leven komt en echt een eye catcher is in de badkamer!

    Omdat dit een natuurlijk product is, is het niet verstandig om je wastafel schoon te maken met wasmiddelen waarin citroen of andere zuren zit. Dit kan tot gevolg hebben dat het steen gaat reageren. Het allerbeste is daarom groene zeep. Goed voor bijna alle schoonmaak klusjes!

    3. Mat zwart keramiek

    Keramiek in de badkamer is niet nieuw. Maar zwart keramiek zorgt er voor dat de keramische wastafel weer een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

    Want zeg nou zelf, de mat zwarte keramieken wastafel uit de Wash Me Serie van Clou vangen gelijk je blik. In een moderne badkamer staan ze prachtig! Combineer het met een donker wasmeubel, of juist met een wit meubel voor het contrast. Zo pas je het helemaal aan naar je eigen smaak.
    De Clou Wash Me wastafels zijn zowel wandhangend en als opzetwastafel te monteren.  Ideaal!

    4. Tijdloos kunststof

    En dan is er natuurlijk nog de wastafel van kunststof. Een all-time favoriet en bovendien tijdloos. De kunststoffen wasmeubels passen naadloos in heel veel verschillende badkamer stijlen en door de neutrale looks blijft het kunststof badmeubel een favoriet. Het merk Clou heeft naast de (matzwarte) keramieken wastafels ook een goot assortiment met kunststof wastafels.

    5. Hou van hout

    Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden naast de materialen die hier boven staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten wastafel! Luca Sanitair heeft naast keramiek en solid surface een aantal prachtige houten fonteintjes. De moeite waard om eens een kijkje te nemen en inspiratie op te doen!

    Wastafel inspiratie

    Voor nog meer inspiratie kan je trouwens ook een kijkje nemen op onze Pinterestpagina!

     

    Productenvergelijker 0
    Openen