Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Feest! De showroom bestaat 1 jaar!

    Annagreet

    Geschreven door:  Annagreet Tiersma

    26 januari 2024

    Bewerkt op: 26 januari 2024 16:28
    Feest! De showroom bestaat 1 jaar!

    Een jaar vol hoogtepunten en uitdagingen!

    Het lijkt als de dag van gisteren dat we met veel spanning en enthousiasme de deuren van de Badkamerxxl Showroom openden op 27 januari 2023. Het was het resultaat van maanden van toewijding en hard werken, waarbij elke medewerker op zijn of haar eigen manier een steentje heeft bijgedragen. De feestelijke opening was een waar spektakel en kon op een enorme opkomst rekenen. 

    Het enthousiasme van het publiek was niet te missen. Lovende woorden vulden de lucht en zorgden ervoor dat het hele team nog meer gemotiveerd raakte om van deze showroom een daverend succes te maken.

    Een spannende achtbaanrit

    Het afgelopen jaar is een spannende achtbaanrit geweest, vol hoogtepunten en uitdagingen. We zijn verheugd te kunnen zeggen dat we al veel klanten hebben mogen bijstaan op hun reis naar hun droom badkamer. Of het nu ging om een strak modern design, een klassieke uitstraling of juist onze eigen ontwikkelde trends, ons assortiment bood voor ieder wat wils.

    De drie kernwoorden

    Inspiratie, innovatie en enthousiasme zijn de drie kernwoorden die ons team dagelijks heeft ingezet om onze klanten te helpen bij het vinden van hun droombadkamer. We hebben niet alleen producten verkocht, maar ook ideeën gedeeld, persoonlijke sferen ontwikkeld en samen met onze klanten creatieve oplossingen bedacht. Het voelt goed om deel uit te mogen maken van het proces waarin een gewone badkamer wordt omgetoverd tot een oase van rust en luxe.

    Onze showroom is niet zomaar een verzameling van badkamerproducten en badkameropstellingen; het is een inspiratiebron, een plek waar dromen van klanten werkelijkheid worden. Het succes van onze showroom is een gezamelijke prestatie en we willen onze klanten, medewerkers en partners bedankt voor hun steun en betrokkenheid.

    Positieve blik op de toekomst

    Het afgelopen jaar heeft ons geleerd dat een tevreden klant de beste ambassadeur is en we zullen blijven streven naar het goed blijven luisteren naar de klant. We willen het vertrouwen blijven waarborgen in alles wat we doen. We kijken uit naar nog veel meer jaren waarin we samen onze passie voor kwaliteit, design en inspiratie kunnen delen.

    Heb jij onze showroom al gezien?

    Productenvergelijker 0
    Openen