Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, vanavond in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, vanavond in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Nieuw: de Soho serie voor een Industriële uitstraling

    Nieuw: de Soho serie voor een Industriële uitstraling

    Aangezien de industriële trend zich voorzet, kunnen we op het gebied van de badkamer ook niet achterblijven. Vanaf deze maand hebben wij op BadkamerXXL de Sealskin Soho collectie toegevoegd. En deze prachtige zwarte douchecabine tovert je badkamer direct om in een stoere, industriële badkamer.

    Een stoere, industriële badkamer

    De industriële trend zien we vooral terug in onze woonkamer, keuken en slaapkamer. Maar de badkamer is sinds kort bezig met een inhaalslag. Er komen steeds meer industriële kranen, stoere baden en strak vorm gegeven douchecabines. De zwarte kranen hebben we al even in ons assortiment en deze zijn een absolute favoriet! De nieuwe douchecabines van de Sealskin Soho serie sluiten hier naadloos op aan.

    Natuurlijke tinten en strakke lijnen

    Er zijn een aantal kenmerken in de industriële badkamer voor een goede basis. Om te beginnen worden er natuurlijke en neutrale kleuren gebruikt.

    Neutrale kleuren zoals diverse grijstinten en wit combineren erg mooi de zwarte accenten van het sanitair en houten details of houten meubels. Om de stoere look verder door te trekken worden er vooral strakke lijnen en minimalistische meubels gebruikt. Echte eyecatchers zijn de badmeubels. Van strakke douchewanden tot een prachtig vormgegeven bad, kranen die hier qua kleur perfect op aan sluiten, het kan allemaal en er is ontzettend veel keus in kleur.  Van mat zwart, mat wit, of verschillende bewerkingen metaal. Door de juiste kleur kraan te kiezen, laat je deze perfect aansluiten bij de rest van de badkamer. Laat de kleur van de kraan vervolgens terugkomen in andere accessoires om een geheel te vormen.

    Sealskin Soho

    Een stukje geschiedenis

    Sealskin in een bedrijf dat al meer dan 260 jaar bestaat. Destijds zijn ze begonnen in de schoenindustrie. Door alle jaren heen hebben ze de schoenenbrache achter zich gelaten en heeft Sealskin zich ontwikkeld als expert op het gebied van sanitair producten en badkamer decoratie.

    Inspiratie uit New York

    Sealskin heeft diverse series in hun collectie opgenomen. De SOHO Serie bevat ontwerpen die helemaal aansluiten op de wens van de industriële badkamer. De inspiratie voor de douchecabines uit de Soho collectie komt uit New York. De huurprijzen in deze wereldstad zijn inmiddels zo hoog dat starters en kleine bedrijven zich niet meer konden vestigen in de normale kantoren. Als alternatief weken ze uit naar leegstaande, industriële panden.

    Dit is uiteindelijk een hele goede stap geweest. Want de stoere look is een ware trend! Overal in het interieur werd deze trend opgepikt. Zwarte stalen tussendeuren, betonnen vloeren en industriële details maken een nieuwe trend: Urban chique.

    Sealskin Soho Inloopdouche

    Sealskin springt hier heel slim op in met de strak vormgegeven douchedeuren van zwart aluminium.  De Soho Serie is verkrijgbaar als inloopdouche, losse zijwand, losse deur of als douchecabine. En bovendien zijn ze verkrijgbaar in heel veel maten zodat ze in ieder douche perfect passen. Sealskin heeft bij de Soho serie gebruik gemaakt van 8mm veiligheidsglas en sealglas coating. Dankzij deze coating zal vuil en kalk zich minder snel hechten en blijft de douchewand langer mooi. Een ander voordeel van de Soho inloopdouche: de binnenzijde van het glas vormt één geheel. Dit zorgt er voor dat je de deur na iedere douchebeurt makkelijk droog kunt wissen.

    Stijg tot grote hoogtes

    De douchecabines uit de Soho serie zijn maar liefst 2.10 meter hoog. Bovendien staan de ontwerpen van Sealskin er om bekend dat ze op een eenvoudige manier kunnen worden geïnstalleerd. Naast douchewanden heeft Sealskin ook betaalbare design douchevloeren, badwanden, baden en whirpools. Voor meer inspiratie en een beeld van alle Sealskin producten kan je een kijkje nemen in de webshop van BadkamerXXL.nl

    Sealskin Soho inloopdouche

    Sealskin Soho industriële douchewand

    Sealskin Soho douchecabine

    Sealskin Soho badkamer Sealskin Soho mat zwart

    Productenvergelijker 0
    Openen