Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    PVC vloeren met NSG certificaat: ideaal voor appartementen

    Daniel

    Geschreven door:  Daniel Bennik

    16 maart 2024

    Bewerkt op: 23 april 2024 15:33

    Woon je in een appartement of flat en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kan het zijn dat de vve (vereniging van eigenaren) eist dat je een geluiddempende vloer kiest met NSG certificaat. Nu kun je kiezen voor een tapijtvloer. Dat is namelijk gewoon de beste geluidsdempende vloer die er is. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen daar op zit te wachten. Je zou dan ook voor een PVC vloer van de Nakuru serie kunnen kiezen. Hoe dit zit leg ik in dit artikel uit.

    Wat is het NSG keurmerk?

    NSG staat voor Nederlandse Stichting Geluidshinder en probeert geluidshinder in Nederland zoveel mogelijk tegen te gaan. Zij beschikken over veel kennis op het gebied van geluid, geluidshinder en de bestrijding ervan.

    In de jaren negentig heeft de NSG een richtlijn geïntroduceerd die tot doel heeft het woongenot aanzienlijk te verhogen. Het ging specifiek om de verbetering van de contactgeluidisolatie van betonvloeren met minder dan 10 dB. Dit met het streven om de verstoring, veroorzaakt door het getrappel van harde schoenen in de woning erboven, aanzienlijk te verminderen. Een eis die vandaag de dag als standaard wordt beschouwd.

    Door de introductie van een geluidskeurmerk voor ondervloeren, biedt de NSG de zekerheid dat het product voldoet aan deze strenge kwaliteitsnormen.

    Er wordt bij het NSG keurmerk onderscheid gemaakt tussen de producten die bedoeld zijn voor gebruik op betonvloeren en die voor houten ondergronden. De PVC Nakuru vloeren hebben een NSG keurmerk op basis van gebruik op een massieve betonvloer.

    Bron: nsg.nl

    Over de Nakuru PVC vloeren

    Het speciale van deze vloer is dat deze twee akoestische lagen heeft. De Bobeau Nakuru PVC vloeren worden gemaakt door de fabrikant Lamett en zijn voorzien van een NSG keurmerk (bekijk certificaat). Deze zijn uitermate geschikt voor wanneer een NSG vloer vereist is. Los daarvan is deze vloer geschikt voor alle gelegenheden wanneer een stille vloer gewenst is. Het Nakuru PVC assortiment bestaat uit:

    Conclusie

    Woon je in een appartement of flat? Kies dan altijd voor een geluiddempende vloer. En wil je niet een tapijtvloer, maar iets wat veel lijkt op een houten vloer? Dan is de Nakuru PVC vloer een perfecte keuze voor jou.

    Productenvergelijker 0
    Openen