Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5575 klanten geven ons een 9 Gratis bezorgd vanaf 100,-* 30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5575 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5575 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Opening Outletshop Badkamerxxl

    Annagreet

    Geschreven door:  Annagreet Tiersma

    14 mei 2024

    Bewerkt op: 27 juni 2024 10:37

    Op zoek naar betaalbaar en luxe sanitair? Ontdek op zaterdag 18 mei en maandag 20 mei de Badkamerxxl Outletshop: Voor koopjesjagers die waarde hechten aan kwaliteit.

    Opening Outletshop Badkamerxxl

    We hebben wekelijks te maken met producten die retour worden gestuurd doordat producten niet naar verwachting zijn, in verkeerde afmetingen zijn besteld of doordat er tijdens het transport iets licht is beschadigd.

    In dit laatste geval kan het product natuurlijk niet meer als nieuw worden verkocht, hetzelfde geldt voor wanneer er verpakkingen zijn geopend of wanneer deze zijn beschadigd. Kortom, producten in een (zo goed als) nieuwe staat kunnen niet meer als nieuw verkocht worden. Daarnaast hebben we ook veel producten in voorraad die ook in de outlet zullen worden geplaatst, omdat deze al te lang in voorraad hebben gelegen.

    Flinke kortingen

    Al die producten zullen met flinke kortingen vanaf het aanstaande pinksterweekend, op zaterdag 18 mei en maandag 20 mei vanaf 10:00 uur ’s ochtends worden aangeboden in een fysieke outletshop in de showroom van Badkamerxxl, op de Newtonstraat 18 te buitenpost.

    Outletshop

    In de outletshop zullen spiegels, badkamermeubelen, douchewanden, toiletten, toiletzittingen, fonteintjes, bedieningspanelen, douches, baden, kranen, accessoires en overige producten worden aangeboden.

    Veelvoorkomende merken van deze producten zijn Grohe, Hotbath, Hansgrohe, Geberit, Brauer, Wiesbaden, Villeroy & Boch, Duravit en nog veel meer. In de outletshop is dus voor ieder wat wils.

    De kortingen in de outlet variëren en zijn afhankelijk van de reden waarom iets als een outletproduct wordt beschouwd, maar kunnen oplopen tot wel 50%.

    Let op, de outletshop is ook geopend op Pinkstermaandag, 20 mei. Kun je niet op een van deze dagen langskomen? Geen probleem, het is ook mogelijk om op een later moment de outletshop te bezoeken, de outletshop is voor de komende tijd een blijvende toevoeging.

    “In onze outletshop kun je terecht voor producten van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs. De producten in de outlet zijn divers, dus er zijn voor allerhande smaken voldoende keuzes.”

    What you see, is what you get

    Op aangekochte artikelen in de OUTLET zit geen garantie en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


    Productenvergelijker 0
    Openen