Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    10 x Koper in de badkamer

    10 x Koper in de badkamer

    Wil je je badkamer eens in het zonnetje zetten? Met een paar koperen accenten geef je je badkamer een compleet andere look. 

    Koper combineer heel goed bij een heleboel kleuren. Maar zorg vooral dat je niet teveel koper toevoegt en doorslaat in het doorvoeren van je koperlook. Want less is more! Juist een paar koperen accenten zorgen er voor dat ze in het oog springen. Ga je voor een frisse look in de badkamer? Combineer koper dan met wit en andere lichte kleuren. Voor een stoere en robuuste uitstraling zorg je voor een donkere accentkleur met bijvoorbeeld de tegels of de kleur op de muur. 

    Mini Make-over

    Je kunt met een spuitbus al snel wat accenten in je badkamer een koperkleur geven. Denk aan het leuke draadmandje waar je niks mee doet. Spuit hem over met een koperkleur en hij matcht perfect bij de andere koperkleurige accenten. Ga je liever niet met de spuitbus aan de slag? Er zijn in de welbekende winkels genoeg leuke accessoires te krijgen voor een leuk prijsje om je badkamer een kleine make-over te geven.

    Koperen kranen en meer 

    Pak je het liever groter aan? Dan heb je tegenwoordig heel veel keus als het aankomt op koper kleurige kranen, pluggen, radiatoren en wastafels. Maar denk goed na welke keuzes je maakt. Ga je voor die prachtige koperen wastafel? Dan is een koperen kraan in combinatie met deze wastafel wel iets te veel van het goede. Bedenk dan voor jezelf of je in dat geval niet beter een zwarte kraan kunt plaatsen. Deze staat prachtig in combinatie met koper, en zorgt voor een mooi contrast.

     

     

    Productenvergelijker 0
    Openen