Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Je badkamer versieren voor de Kerst (plus een Give-Away!)

    Je badkamer versieren voor de Kerst (plus een Give-Away!)


    De feestdagen zitten er al weer aan te komen. Sinterklaas zit alweer in de Spaanse zon en bij mij branden de kaarsjes in de vensterbank volop. Ook staat er weer boerenkool stamppot op het menu. Tijd dus om vooruit te kijken naar de kerst! Ben jij ook zo iemand die nu alvast in de weer gaat met versieringen? Niks mis mee! Als het buiten zo druilerig wordt, wil je het binnen toch lekker gezellig maken. Kerstmis-hygge, dus. Maar heb je er wel eens aan gedacht om ook je badkamer lekker om te toveren tot een Christmas Wonderland?

    Je badkamer versieren voor kerst

    Meestal wordt de badkamer een beetje overgeslagen met kerst. Dat is eigenlijk jammer, want zeker als je een bad hebt breng je er, helemaal in de wintermaanden, waarschijnlijk best wat tijd door. En je kunt er met weinig moeite toch echt iets leuks van kunt maken.

    Kerstversiering boven je spiegel
    Overal kersttakjes
    Rode kersthanddoeken

    Om te beginnen kun je natuurlijk overal kersttakken ophangen. Dat is zo gepiept en dan is de kerstsfeer meteen gezet. Op de linkerfoto zie je een leuk voorbeeld van Cupcakes en Cashmere. Hier zijn de takken met een mooi lint in het midden bij elkaar gehangen en aan de lamp boven de spiegel bevestigd. Om de look verder door te voeren, kun je dan ook hier en daar glazen of vaasjes met takken neerzetten.

    Verder kun je je handdoeken voor het feestseizoen verwisselen voor handdoeken met een kerstthema, of zelfs gewoon voor helderrode handdoeken. De rechterfoto hierboven laat zien hoe leuk dat kan zijn. Kies je voor gewone rode handdoeken, dan kun je ze gedurende het jaar ook gerust eens aan een gast geven, of gebruiken als je gewone handdoeken allemaal in de was zitten. Wel oppassen dat je ze niet per ongeluk in de witte was gooit, natuurlijk.

    kerst_in_de_badkamer_42.JPG
    kerst_in_de_badkamer_112.JPG
    kerst_in_de_badkamer_82.JPG

    Je kunt je badkamer ook naar kerst laten ruiken! Wat in de badkamer voor de hand ligt, zijn allerlei lekkere zeepjes met van die typische kerstgeuren: dennen, maar ook bijvoorbeeld kaneel, sinaasappel, kruidnagel of salie. Ook heel leuk: zelf badzout maken! Pinterest staat vol met de leukste recepten. Vind je dat te veel gedoe, dan zijn potpourri en geurkaarsen ook perfect. Je kunt zelfs speciaal voor de decembermaand een kerstig geurend schoonmaakmiddel maken.

    kerst_in_de_badkamer_72.JPG
    kerst_in_de_badkamer_92.JPG
    kerst_in_de_badkamer_112.JPG

    Bron: Teracee

    Bron: StoneGable

    Verder zit het hem gewoon in kleine details. Kerstzuurstokjes, kaarsjes, een kerstbal hier en daar. Er is niet veel voor nodig om ook je badkamer mee te laten doen met de feestelijkheden!

    Give-Away van twee prachtige Walra badjassen! (Gesloten)

    Om je kerst nog een klein beetje meer hygge te maken, geven wij deze maand een set van twee heerlijke, warme badjassen van Walra weg! Als je wint, mag je zelf twee badjassen uitzoeken en aangeven welke maten je nodig hebt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te zorgen dan dat ze nog voor de kerst bij je worden bezorgd*.

    walra_homerobe.jpg
    walra_jersey.jpg

    Wat moet je doen?

    Wij zijn benieuwd met wie jij de kerst in badjas zou willen doorbrengen, dus reageer via Facebook of Instagram en tag de persoon voor wie je de tweede badjas in gedachten hebt. Wil je je winkans verdubbelen? Voeg dan aan je reactie een foto toe waarin we kunnen zien hoe mooi jouw badkamer of toilet versierd is voor kerst!

    Je kunt reageren tot en met woensdag 18 december 23.59. De winnaars worden willekeurig getrokken en donderdag 19 december bekend gemaakt.


    * Let op: de Home Robe antraciet in maat L/XL is pas vanaf week 7 verkrijgbaar. Als je die graag wilt hebben dan kan dat, maar dan moet je iets langer wachten.

    Productenvergelijker 0
    Openen