Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Morgenochtend vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Fijne avond.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Wat is een infreesgreep?

    Wat is een infreesgreep?

    Een infreesgreep bevindt zich bij een badkamermeubel in de meeste gevallen in het midden van de lade. Op deze plek bevindt zich dan een inham, een soort opening, waar de lade mee kan worden geopend. Deze inham in het midden van de lade kan gemaakt zijn van verschillende materialen en is meestal van een ander materiaal gemaakt dan de onderkast, in de meeste gevallen aluminium.

    Overeenkomsten infreesgreep, opbouwgreep en greeploos

    Een infreesgreep bevindt zich dus meestal, net zoals een opbouwgreep, in het midden van de lade. Op dit gebied kunnen infreesgrepen en opbouwgrepen met elkaar vergeleken worden, maar een verschil tussen beide is dat een opbouwgreep uitsteekt en een infreesgreep niet. De infreesgreep heeft namelijk een soort inham waar de lade mee kan worden geopend. Een greeploze badmeubel beschikt ook over een inham en op dat gebied lijken een badkamermeubel met infreesgrepen en een greeploze badkamermeubel weer op elkaar.

    Productenvergelijker 0
    Openen