Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Hoe voeg je de betonlook toe in de badkamer

    Hoe voeg je de betonlook toe in de badkamer

    Heb je plannen om te verhuizen? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe look in je badkamer? Dan is dit misschien het moment om eens de beton look te overwegen! Beton in de badkamer is momenteel een trend die we steeds meer terug vinden in de badkamer. Stijlvol, stoer en het kan ook nog eens op heel veel manieren gecombineerd worden!

    De badkamer is de perfect plek voor beton. Want in deze ruimte wil je graag een knusse plek creeeren. Een plek die makkelijk schoon te houden is en bovendien moet het waterdicht en vochtregelerend zijn. Beton voldoet aan al deze voorwaarden! Beton storten is een kostbare klus. Maar er zijn ook heel veel andere manieren om beton terug te laten komen in je badkamer.

    Beton Ciré

    Een makkelijke manier om je badkamer een betonlook te geven is door gebruik te maken van Beton Ciré. Dit relatief nieuwe product is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de badkamer. Nadat de stuc is opgedroogd en afgewerkt hou je een muur over die goed tegen een stootje kan. In het egale oppervlak kan schimmel en vuil zich niet in de voegen nestelen.

    Beton Ciré is dus makkelijk schoon te houden en voelt warm aan. Je denkt bij beton misschien aan een kille uitstraling, maar beton kan ook heel warm aandoen. Een betonlook met heel veel voordelen dus!

    Pure materialen zien we de laatste jaren steeds
    meer terug in ons interieur. Naast hout, koper en
    marmer past beton ook heel goed in dit rijtje.

     

    betonlook in badkamer

    Bron: Ad-Magazin

    Combineer beton met warme materialen

    Waneer je toch bang bent dat beton te kil wordt, kan je het combineren met warme materialen. In de badkamer is hout een hele goede combinatie met beton. Dit natuurlijke materiaal maakt de sfeer warmer en geeft nog steeds een natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Hout in de badkamer was heel lang not-done omdat de badkamer een vochtige ruimte is. In de douche dien je er even op te letten dat het hout tegen veel vocht en water kan.

    Mooi textiel geeft gelijk een warme uitstraling. Investeer in mooi badtextiel en hang een mooie handdoek op. Een fijne badmat maakt de vloer minder kil en zorgt voor warme voeten tijdens het tandenpoetsen.

    Warmte kan je ook toevoegen door middel van kleur. De grijze kleur van het beton matcht heel mooi met alle naturelle tinten zoals wit, beige, grijstinten, bruin en zwart. Maar door een kleuraccent toe te voegen creeer je makkelijk een totaal andere, warme, sfeer.

    beton details in badkamer

    Bron: Solebeich

    Beton is een allemansvriend

    Waar sommige materialen heel bepalend zijn voor de sfeer en stijl die ze uitstralen, kan je met beton heel veel kanten op. Of je nou een landelijke, moderne of design badkamer wilt, beton past overal bij.

    Koperen kranen, een echte eye-catcher!

    De moderne badkamer herken je aan de strakke lijnen en mooie materialen. Je ziet vaak afwisseling tussen hoogglans en matte materialen. Ook accessoires en kranen komen terug in prachtige materialen zoals koper (terug van weg geweest!), metaal en solid surface.

    De geborsteld koperen kraan is momenteel mateloos populair en staan prachtig in een moderne badkamer. Wij zijn dan ook heel blij dat Hotbath deze kranen in  hun assortiment heeft opgenomen. Samen met de mat zwarte kranen zijn ze echte eye-catchers in je badkamer. Super strak, modern en met bijpassende accessoires en douchekranen voor in de douche.

    Marmer match made in haven

    Waarom kiezen tussen marmer en beton als ze ook heel goed samen gaan? De prachtige structuur van marmer past heel goed bij de grijze kleur van beton. Kies voor een marmeren blad op de wastafel, of voor waskom van marmer voor een chique uitstraling. De marmeren waskommen van Forzalaqua zijn hiervoor een hele goede keus. De natuurstenen wastafels worden met de hand gemaakt, waardoor ze een unieke uitstraling hebben.

    Het marmer kan je verder in de badkamer terug laten komen door een spiegel op te hangen met een marmeren rand, marmeren badkamer accessoires neer te zetten, of misschien zelfs te kiezen voor marmeren tegels. Bedenk goed van te voren waar je het marmer terug wilt laten komen. Beperk je tot een paar mooie items om zo de aandacht echt naar deze meubels of accessoires te laten gaan.

    betonlook in badkamer

    Bron: Noglitternoglory

    Hou(d)t van hout in de badkamer

    Een houten badmeubel kan veel warmte toevoegen aan de badkamer. De stijl van het houten badmeubel bepaald de sfeer die de badkamer uitstraalt. Een badmeubel met strakke lijnen past prachtige in een moderne badkamer. Ga je voor een badmeubel met ronde vormen en misschien wel houtbewerking, dan past dat perfect in een landelijke of romantische badkamer.

    Naast het badmeubel zijn er nog tal van mogelijkheden om hout in de badkamer terug te laten komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten bankje of een houten krukje. Mooi om er iets ter decoratie op te zetten als je er de ruimte voor hebt. Maar ook functioneel. Want een houten bankje is ook de ideale plek om je handdoeken neer te leggen of om comfortabel je schoenen aan te trekken. Ook is een houten badplank een mooie, subtiele decoratie in de badkamer. En bovendien erg handig als je even heerlijk uitgebreid in bad wilt gaan.

    Nog meer inspiratie nodig? Neem eens een kijkje op Pinterest en ontdek nog veel meer mooi inspiratie voor je badkamer!

    betonlook in badkamer

    Bron: Decocool

     
     
    beton en marmer in badkamer

    Bron: Auhaus architecture

    badkamer en beton

    Bron: blakstadibiza

    beton details in badkamer

    Bron: Iemo

    beton en zwart in badkamer

    Bron: Leibal

    stoere badkamer met beton

    Bron: Marazzi

    badkamer met beton elementen

    Bron: Architectural Digest 

    Productenvergelijker 0
    Openen