Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Hoe verloopt de betaling van mijn badkamer?

    Lizette

    Geschreven door:  Lizette Douma

    15 februari 2024

    Bewerkt op: 21 februari 2024 16:47
    Hoe verloopt de betaling van mijn badkamer?

    Je hebt je droombadkamer gevonden en kunt niet wachten tot deze geïnstalleerd wordt. Vaak zit er wel een levertijd op de artikelen en is de installateur vaak ook niet direct beschikbaar. Dit betekent dus dat je nog even zult moeten wachten. Wat intussen wel alvast geregeld moet worden is de betaling van je badkamer. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

    Verschillende betaalmethodes

    Een badkamer is een grote uitgave waar je misschien lang voor hebt moeten sparen. Misschien kies je er ook wel voor om de badkamer niet te financieren van je eigen gespaarde geld, maar maak je gebruik van een bouwdepot. Voor welke manier je ook kiest, je hoeft je badkamer nooit in 1 keer te betalen. 

    Wanneer moet ik betalen?

    Laat je nieuwe badkamer nog even op zich wachten? En weet je niet precies wanneer de installateur tijd heeft? Geen probleem. Wanneer jij akkoord gaat met onze offerte sluiten wij een koopovereenkomst. Niet alleen ben jij verplicht om de badkamer bij ons af te nemen, maar ook zijn wij verantwoordelijk voor de inkoop van jouw badkamer. Je wilt natuurlijk dat de installateur zo snel mogelijk aan de slag kan, wanneer hij of zij daar tijd voor heeft. Misschien ga je ook wel zelf aan de slag, maar weet je nog niet zo goed wanneer je eigen planning dit toelaat. Door een voorschot te betalen van 50% van de orderprijs doen wij alvast de inkoop en verzamelen wij de artikelen in ons eigen magazijn. Deze artikelen slaan wij voor je op, zodat wij kunnen leveren wanneer jij het er aan toe hebt. Drie dagen voor levering zorg jij ervoor dat het restant van de order is overgemaakt naar ons rekeningnummer.

    Wanneer ontvang ik mijn factuur?

    Per 1 januari 2024 ontvangen onze klanten de factuur na levering. Dit wil zeggen dat zodra de artikelen ons magazijn of het magazijn van onze leverancier verlaten, wij die avond nog een factuur naar je mailen. Wij kiezen hier voor omdat, mocht er iets wijzigen in je order, de factuur altijd klopt. Maak je gebruik van een bouwdepot en wil je voor de financiering de factuur toch eerder ontvangen? Geen probleem. Geef dit door aan jouw badkameradviseur en wij zorgen dat je zo snel mogelijk een factuur in je mail hebt.

    Het is ook mogelijk om te kiezen voor meerdere leveringen. Je wilt bijvoorbeeld eerst al je inbouwdelen ontvangen en na het tegelen pas je afbouwdelen. Dit is geen probleem. Zoals je eerder ook hebt kunnen lezen ontvang je de factuur op de dag dat de artikelen ons magazijn hebben verlaten. Kies je dus voor meerdere leveringen? Dan ontvang je ook meerdere facturen.

    Productenvergelijker 0
    Openen