Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-*

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Hierdoor lijkt jouw badkamer slordig...

    Hierdoor lijkt jouw badkamer slordig...

    Je komt de badkamer binnen en je ergert je direct aan de rommelige en slordige uitstraling die je badkamer heeft. Dit moet toch anders kunnen… In deze blog geven we je redenen waardoor jouw badkamer slordig kan lijken, maar geven we je uiteraard ook een aantal tips.

    Kleine details, groot verschil

    Kijk eens rond in je badkamer… Staat de wasmand open? Liggen de natte handdoeken op de grond? Liggen de haarspullen of bad- en doucheproducten los in je badkamer? Dit zijn kleine factoren die je badkamer al snel slordig doen lijken.

     

    Maar hoe berg je dan je spullen op? 

    Om er voor te zorgen dat je badkamer altijd netjes lijkt, kun je kleine dingen veranderen. We hebben ze voor je op een rij gezet:

     

    1. De wasmand
      Als je een wasmand hebt kun je het beste een wasmand met een deksel kiezen. Een open wasmand oogt namelijk al gauw slordig, omdat je bijvoorbeeld kunt zien wat er in ligt. Dit kun je voorkomen met een wasmand die dicht kan.

    2. Losse spulletjes stijlvol opbergen
      Je kunt losse spulletjes zoals haarelastiekjes, wattenschijfjes, zeepjes etc. op een stijlvolle manier opbergen door het bijvoorbeeld in een leuk glazen potje te doen. Ook kun je het netjes opbergen in mandjes of de lade van je kast.

    3. Handdoeken
      Je handdoeken kunnen een doorn in het oog zijn. Het makkelijkst is om je handdoeken op te bergen in een kast met een deur. Heb je die niet? Vouw dan je handdoeken netjes op, waardoor het gewoon minder slordig lijkt. Je kunt zelfs nog ervoor kiezen om bijvoorbeeld handdoeken in dezelfde kleur te kopen.

    4. Waar laat je je natte handdoeken?
      Je hebt gedoucht en je laat de natte handdoeken op de grond liggen tot ze de wasmachine ingaan… Op Badkamerxxl vind je stijlvolle handdoekrekken waar jij de natte handdoek kunt ophangen. Hierdoor lijkt je badkamer een stuk minder slordig en heb je geen handdoeken meer op de grond. 

     

     

    Hoe houd je je badkamer schoon en netjes?

    Nu je weet welke factoren je badkamer slordig doen lijken kun je er mee aan de slag. We hebben je een aantal tips gegeven, maar hoe zorg je er nou voor dat je badkamer daadwerkelijk netjes blijft? 

    1. Direct opbergen
      Om te voorkomen dat je badkamer weer een bende wordt kun je direct nadat je iets hebt gebruikt het weer op de juiste plek opbergen. Hierdoor blijft het niet liggen en hoef je het later niet alsnog op te ruimen.

    2. Na het douchen…
      Ruim na het douchen direct je handdoeken op of hang het over het handdoekrekje, zodat je geen rondslingerende handdoeken in je badkamer hebt. Ook kun je direct de doucheproducten weer terug zetten op de plek waar het hoort en de haren uit het doucheputje halen. Kleine handelingen, met een groot verschil.

    3. Maak je douche en wasbak droog
      Om vieze geurtjes, maar vooral kalk te voorkomen kun je het beste na gebruik je douche en wasbak drogen met een doek. Hierdoor blijft er geen water in de douche staan en zorg je ervoor dat de kans op schimmel en kalk minder wordt. 

    Meer tips en tricks? In deze blog geven we je meer schoonmaak hacks. Zeker het lezen waard!

    Productenvergelijker 0
    Openen