Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Handige schoonmaak hacks voor de badkamer

    Handige schoonmaak hacks voor de badkamer

    Je badkamer stralend schoon. En dat zonder chemische schoonmaakmiddelen. Er zijn heel veel handige hacks met huis- tuin en keukenmiddelen. Nooit meer vieze kranen, en altijd een schone wc. Dat willen we toch allemaal. Dankzij deze handige schoonmaak hacks voor de badkamer wordt het schoonmaken een stuk makkelijker.

    1. Multifunctionele panty’s

    • Heb je last van een witte aanslag op de glazen douchedeuren? Kijk dan even in de kast of je nog een oude panty kunt vinden. Wanneer je deze namelijk over de glazen douchewand wrijft verdwijnt de witte aanslag als sneeuw voor de zon.
    • Deze hack was voor mij echt een uitkomst! Regelmatig laat ik een oorbel vallen, of rolt er iets onder een kastje. Dé oplossing is om een panty over het uiteinde van de stofzuiger te doen. Alles wat je opzuigt komt vervolgens tegen de panty aan te zitten. Zo heb je je oorbel zo weer gevonden!

    2. Een frisse wc

    • Heb je ook altijd last van nare luchtjes zodra je de wc-borstel pakt? Dit kan je voorkomen door een klein laagje schoonmaakmiddel onder in het bakje van de wc-borstel te doen. Zo ruikt je wc-borstel altijd lekker fris.
    • Heb je last van aanslag die je niet meer uit de pot krijgt? Vaak zijn de normale schoonmaakmiddelen niet voldoende om de wc-pot weer helemaal mooi wit te krijgen. Een puimsteen en wat groene zeep kunnen wonderen doen!
    • Geen puimsteen bij de hand? Probeer dan de wc eens schoon te maken met een oplossing van azijn en bakpoeder. Even 15 minuten in laten trekken en je wc is weer als nieuw!

    douchegordijn schoonmaken

    3. Zwarte thee doet wonderen

    • Loop ’s ochtends gelijk even met je kopje zwarte thee langs de spiegel. Want als je je spiegel hier mee insmeert wordt hij stralend schoon! Afnemen kan met een doekje die geen stof achterlaat, of gewoon met een krant. De thee moet wel echt zwart zijn, dus 3 theezakjes in je kopje is geen overbodig luxe.

    4.  Wastafel waar je u tegen zegt

    • Ze zijn niet alleen lekker in het eten, maar een halve citroen doet ook wonderen in de badkamer. Wrijf een halve citroen over de kraan en de kraan is nog nooit zo schoon geweest. Weg zijn de watervlekken!
      Om ze extra te laten glazen kan je daarna met een beetje babyolie op een doekje de kranen nog inwrijven. Gegarandeerd dat de kranen je tegemoet glimmen.
    • Na een tijdje wil het weleens gebeuren dat het water in de wasbak niet meer goed wegloopt. Alle zeepresten, haren en kleine troepjes blijven namelijk vastzitten in de leidingen. Wat kokendheet water in de gootsteen gieten lost vaak al veel op. Mocht dat niet helpen kan je proberen om een oplossing van baksoda en schoonmaakazijn door de gootsteen te gieten. Even laten intrekken en daarna goed doorspoelen moet voldoende zijn.
    • Zeepresten die niet weg gaan haal je makkelijk weg met een citroentje en wat zout. Let wel even op of je tegels hier tegen kunnen!

    Veel huis- tuin- en keuken dingen zijn handiger dan je misschien denkt! Je gebruikt ze bv. om je badkamer
    weer stralend schoon te krijgen!

    Voor meer informatie over het schoonmaken van je douchewand of douchedeur kun je ook nog even doorklikken naar onze blog "5 tips om je glazen douchewand mooi en schoon te houden." Heb je zelf nog de ultieme tip? We horen hem graag! Voor nog meer handige tips kan je ook even een kijkje nemen op onze Pinterestpagina.

    tips om badkamer schoon te maken

    Productenvergelijker 0
    Openen