Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    De kosten van een badkamer meubel: wat maakt ze zo duur?

    De kosten van een badkamer meubel: wat maakt ze zo duur?


    Als je serieus op zoek bent naar een nieuw badkamer meubel, dan zal het je inmiddels zijn opgevallen dat het dure meubels zijn. De goedkoopste meubels vind je bij bouwmarkten en natuurlijk bij een zekere Zweedse meubelgigant wiens naam ik niet zal noemen. Tegen de prijzen die je daar ziet, kunnen wij met ons assortiment niet op. Waarom? Dat leg ik hieronder uit.

    Omgeving

    De ruimte waar deze meubels in worden gebruikt, de badkamer, heeft één van de meest meubel-onvriendelijke klimaten die je je maar voor kunt stellen. Het probleem is niet per se dat de ruimte vochtig is, maar vooral dat die luchtvochtigheid heel erg schommelt. Daar komt nog bij dat er vaak wordt schoongemaakt met agressieve schoonmaakmiddelen en dat de meubels in de badkamer dagelijks intensief worden gebruikt, vaak door meerdere mensen.

    Materiaal

    Bad meubels worden over het algemeen gemaakt van houtproducten - denk massief hout, MDF of spaanplaat - al dan niet afgewerkt met een toplaag. Sommige meubels bestaan uit een stalen frame met planken. Geen van deze materialen zijn dol op vochtige omgevingen en moeten dus met veel zorg worden afgewerkt om te zorgen dat ze lang mee gaan. 

    Bovenop de onderkast komt natuurlijk nog een wastafel. Wastafels zijn meestal van keramiek, kunststof of composiet omdat die materialen glad, hygiënisch, waterdicht en onderhoudsarm zijn. Ook hier geldt dat de materialen van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn en dat daar kosten aan verbonden zijn.

    Betaal voor kwaliteit

    Wij willen graag dat de badmeubels die je bij ons koopt over vijf, 10 of zelfs 15 jaar nog mooi én bruikbaar zijn. Daarom kiezen we ervoor om meubels van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden - meubels die van duurzame materialen zijn gemaakt, goed in elkaar zitten en mooi en gedetailleerd zijn afgewerkt, zodat ze de uitdagingen van de badkamer het hoofd kunnen bieden. Daar hangt vanzelfsprekend een prijskaartje aan.

    Betaalbare meubels

    Dat wil niet zeggen dat we geen betaalbare bad meubelen in ons assortiment hebben - natuurlijk hebben we die! Kijk maar bij onze huismerken Blinq en Wiesbaden. Bij deze meubels betaal je niet voor een logo, maar de meubels komen wel uit dezelfde fabrieken waar ook de A-merken worden gemaakt.

    Wil je zelf ervaren wat het verschil is tussen bouwmarktmeubels en hoogwaardige badmeubels? Bezoek dan onze showroom of een andere badkamerspeciaalzaak om de meubels daar te kunnen zien en aanraken.

    Productenvergelijker 0
    Openen