Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Nog even geduld, vanaf zijn we telefonisch weer bereikbaar. Tot zo.

Voor besteld, vanavond in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, vanavond in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, vanavond in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Badkamermeubel voor in de slaapkamer

  Badkamermeubel voor in de slaapkamer


  Je ziet ze steeds vaker: slaapkamers met een geïntegreerde badkamer. Vaak is er wel iets van een visuele afscheiding tussen het slaapgedeelte en het baddergedeelte, maar feitelijk zijn beide onderdeel van één ruimte. Het grote voordeel hiervan is dat je met één grote kamer die beide doelen dient een heerlijk ruimtelijk gevoel creëert. De uitdaging is echter wel dat je een badkamermeubel moet zien te vinden dat zowel praktisch als qua ontwerp en uitstraling bij je slaapkamer past.

  Waar moet een wastafelmeubel in de slaapkamer aan voldoen?

  Denk goed na over slaaphygiëne: over het algemeen wil je dat je slaapkamer een rustige omgeving is, zonder te veel rommel of spullen in het zicht. De badkamer, en in het bijzonder het badmeubel, is een plek waar veel spulletjes worden opgeslagen - potjes, tubetjes, scheermesjes, handdoeken, flessen en ga zo maar door. Die wil je niet in het zicht hebben, helemaal niet als je ze vanuit je bed kunt zien liggen! Kies dus bij voorkeur voor een badkamermeubel met veel opbergruimte en zonder open schappen.

  Plek van de leidingen

  Je badmeubel moet natuurlijk worden aangesloten op de waterleiding. Dat beperkt de plekken waar je het badmeubel kunt plaatsen. Denk hier dus van tevoren goed over na! Als je de slaapkamer samenvoegt met een bestaande badkamer, dan is dit waarschijnlijk niet zo'n probleem. Maar als je een ruimte als badkamer wilt gaan gebruiken die daar eerder niet voor bedoeld was, dan is het aanleggen van alle benodigde aansluitingen voor het badkamermeubel een hele klus. Kijk dan of je het badkamermeubel bijvoorbeeld boven de keuken of het toilet kunt plaatsen zodat je de waterleiding recht omhoog kunt doortrekken. Hoe minder waterleidingen er dwars onder de vloer door lopen, hoe beter.

  Productenvergelijker 0
  Openen