Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5543 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5543 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Badkamermeubel voor in de slaapkamer

    Badkamermeubel voor in de slaapkamer


    Je ziet ze steeds vaker: slaapkamers met een geïntegreerde badkamer. Vaak is er wel iets van een visuele afscheiding tussen het slaapgedeelte en het baddergedeelte, maar feitelijk zijn beide onderdeel van één ruimte. Het grote voordeel hiervan is dat je met één grote kamer die beide doelen dient een heerlijk ruimtelijk gevoel creëert. De uitdaging is echter wel dat je een badkamermeubel moet zien te vinden dat zowel praktisch als qua ontwerp en uitstraling bij je slaapkamer past.

    Waar moet een wastafelmeubel in de slaapkamer aan voldoen?

    Denk goed na over slaaphygiëne: over het algemeen wil je dat je slaapkamer een rustige omgeving is, zonder te veel rommel of spullen in het zicht. De badkamer, en in het bijzonder het badmeubel, is een plek waar veel spulletjes worden opgeslagen - potjes, tubetjes, scheermesjes, handdoeken, flessen en ga zo maar door. Die wil je niet in het zicht hebben, helemaal niet als je ze vanuit je bed kunt zien liggen! Kies dus bij voorkeur voor een badkamermeubel met veel opbergruimte en zonder open schappen.

    Plek van de leidingen

    Je badmeubel moet natuurlijk worden aangesloten op de waterleiding. Dat beperkt de plekken waar je het badmeubel kunt plaatsen. Denk hier dus van tevoren goed over na! Als je de slaapkamer samenvoegt met een bestaande badkamer, dan is dit waarschijnlijk niet zo'n probleem. Maar als je een ruimte als badkamer wilt gaan gebruiken die daar eerder niet voor bedoeld was, dan is het aanleggen van alle benodigde aansluitingen voor het badkamermeubel een hele klus. Kijk dan of je het badkamermeubel bijvoorbeeld boven de keuken of het toilet kunt plaatsen zodat je de waterleiding recht omhoog kunt doortrekken. Hoe minder waterleidingen er dwars onder de vloer door lopen, hoe beter.

    Productenvergelijker 0
    Openen