Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, maandag in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, maandag in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Afvoercapaciteit van douchegoot en watertoevoer van de douchekop

    Afvoercapaciteit van douchegoot en watertoevoer van de douchekop

    Bij de keuze voor de douchegoot en de douchekraan is het van belang om rekening te houden met de afvoercapaciteit van de douchegoot en de watertoevoer van de kraan. Met de afvoercapaciteit wordt het maximale af te voeren/te verwerken (douche)water. De watertoevoer is de maximale hoeveelheid water die door de douchekop kan stromen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, omdat het niet handig is dat de watertoevoer meer bedraagt dan de afvoercapaciteit

    Afvoercapaciteit maximaal benutten

    De gemiddelde afvoercapaciteit van een douchegoot bedraagt 35 liter per minuut, en bij ongeveer 2/3 van de gewone douchekoppen de watertoevoer 11 liter per minuut is. Bij een regendouchekop bedraagt de gemiddelde watertoevoer 25 liter per minuut. In sommige gevallen is het mogelijk dat de watertoevoer groter is dan de afvoercapaciteit. Als dit het geval is moet de afvoercapaciteit worden aangepast om over een grotere maximale afvoercapaciteit te beschikken.

    Productenvergelijker 0
    Openen