Diepte in cm

tot

Materiaal fontein/wastafel
Prijs

tot

Maximale levertijd
Hoogte in cm

tot

Hoogte fontein/wastafel in cm

tot

Badkamermeubels met betonnen wastafel

Een modern design is één van de kenmerken van een badkamermeubel met een betonnen wastafel. Bij BadkamerXXL is deze soort badkamermeubel in verschillende maten leverbaar. Ook zijn er verschillende bijpassende opties zodat je de badkamermeubel met een betonnen wastafel zo vorm kan geven dat deze perfect in jouw badkamer past. 

Let op: de afbeeldingen kunnen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een betonnen wastafel verkrijgbaar. Bekijk de producten voor meer informatie en opties.

...

Lees meer informatie en advies over Badmeubel met betonnen wastafel

18 Artikelen
Filters

Advies over Badmeubel met betonnen wastafel

Verschillende afmetingen en vormen van waskom

Bij de Badkamermeubels met betonnen wastafel zijn er verschillende breedtematen. Dit zijn 60, 80, 100, 120 en 140 cm. Bij een breedte van 60, 80 en 100 cm wordt de badkamermeubel met één betonnen waskom geleverd en bij 120 en 140 cm met twee waskommen. Voor welke afmeting je ook kiest, de betonnen wastafels kunnen in een ronde - of vierkante vorm geleverd worden. Bij de betonnen wastafels gaat het om opzetkommen. Deze kommen worden, in tegenstelling tot een inbouwwastafel, op het topblad bevestigd. 

Badmeubel met betonnen waskom

Bij alle badkamermeubels met een betonnen wastafel is de onderkast gemaakt van hout, om precies te zijn MDF. Deze houtsoort bestaat uit gedroogde houtvezels en is zeer geschikt voor in de badkamer. Wanneer je deze houtsoort graag in een strakke look hebt, zijn de kleuren mat antraciet of hoogglans wit goed van toepassing. Hoogglans wit is een lichte kleur en mat antraciet is een donkere kleur. Voor natuurlijke houtlook kleuren, kan de onderkast van een badkamermeubel met betonnen wastafel beschikken over Oak brown, Nebraska eiken, Jackson pine en Bardolino eiken. Hierin zijn Bardolino eiken en Oak brown de lichtere kleuren en Jackson pine en Nebraska eiken de donkerdere kleuren.

Tussen de onderkast en de betonnen wastafel bevindt zich het topblad. Het topblad is in drie verschillende uitvoeringen leverbaar. Het meeste gebruikte topblad is het standaard Cement stuc in grijs. In kleur komt dit topblad bijna overeen met de betonnen wastafel. Een topblad die over een hele andere kleur beschikt dan de betonnen wastafel, is het wit marmer look blad. Deze heeft een witte en glanzende uitstraling en past goed bij onderkasten in een strakke en lichte kleur. Als laatste is de HPL topblad ook een optie. Dit is een kunststofplaat en is leverbaar in de kleuren Oak brown, Nebraska eiken, Navarro eiken, Bardolino eiken en Jackson pine.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen