Prijs

tot

Maximale levertijd

Baden 190x90 cm

Samen of alleen ontspannen na een lange dag in een heet bad. Je hebt alle rust en ruimte in een 190 x 90 cm bad. De minimale afmeting van een tweepersoons bad is 180 x 80 cm, en met een 190 x 90 cm bad zit je daar ruim boven en heb je genoeg ruimte om samen of alleen te genieten. Er is een nog grotere maat bad beschikbaar: 200 x 90 cm. Als je je bad graag als tweepersoons bad wilt gebruiken dat raden we je aan om een afvoer in het midden van het bad te nemen, in plaats van aan het uiteinde van het bad. Een draaiknop in je rug voelt natuurlijk niet zo prettig.

...

Lees meer informatie en advies over 190x90 bad

95 Artikelen
Filters

Advies over 190x90 bad

Bad als douchecombinatie?

Wil je je bad graag als bad/douchecombinatie gebruiken, let er dan op dat de afvoer juist aan het uiteinde van het bad zit, en niet in het midden zoals vaak bij tweepersoons baden voorkomt. Baden van 190 x 90 cm zijn te krijgen in zowel acryl als quaryl. Acryl, ook wel kunststof genoemd, is warm materiaal en houdt ook langer warmte vast. Quaryl is bekend om haar duurzame kwaliteit en krasbestendige kwaliteiten. Beide materialen zijn slipvast, glijpartijen zijn dus verleden tijd.

190x90 in verschillende vormen

De 190 x 90 cm baden zijn in verschillende vormen te verkrijgen, namelijk ovaal, rechthoekig en zeshoekig. De rechthoekige vorm is de meest geplaatste vorm en is geschikt voor iedere badkamer. Een ovaal bad zou ook goed passen in een moderne badkamer. Een zeshoekig bad is zeker een blikvanger in de badkamer en het ligcomfort van een zeshoekig bad is ook zeer hoog. De rondingen of hoekingen aan de binnenkant van een bad kunnen per bad ook verschillen. Het ene bad heeft meer rondere en speelsere vormen aan de binnenkant terwijl de andere meer strakkere rechthoekige vormen aanneemt.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen