Prijs

tot

Maximale levertijd

Baden 170x75 cm

Is er iets lekkerder dan na een zware werkdag volledig tot rust komen in een heet bad? Veel mensen denken dat een bad niet mogelijk is in een kleine badkamer, maar niets is minder waar. We hebben veel kleine baden die vaak prima passen in een kleine badkamer. De meest populaire kleine maat is de 170 x 75 cm. Geschikt voor kleinere mensen en een kleinere badkamer. Heb je echt een kleine badkamer? Overweeg dan eens om een bad/douchecombinatie te nemen, hierbij kun je je bad ook als douche gebruiken. Een bad/douchecombinatie bespaart een hoop ruimte.

...

Lees meer informatie en advies over 170x75 bad

123 Artikelen
Filters

Advies over 170x75 bad

Eénpersoons bad 170x75

Een 170x75 cm bad is een éénpersoons bad. Eénpersoons baden hebben bijna altijd de afvoer aan de zijkant, wat ze ook zeer geschikt maakt om in te douchen. Lig je liever met z’n tweeën? Dan raden we je aan een bad te nemen van minimaal 180 x 80 cm. Daarnaast is het wel zo fijn als de afvoer in het midden van het bad zit, in plaats van op het uiteinde. Een draaiknop in je rug voelt natuurlijk niet zo prettig. We hebben 170 x 75 cm baden van verschillende materialen. Meestal wordt er getwijfeld tussen acryl en quaryl. Beide materialen zijn erg populair en zeer geschikt voor baden. Het grootste verschil is dat acryl langer warmte vast houdt en ook warmer aanvoelt wanneer het bad leeg is. Quaryl is krasbestendiger wanneer het wordt vergeleken met acryl.

Verschillende binnen- en buitenvormen

Wanneer je kiest voor een 170 x 75 cm bad kun je kiezen uit twee verschillende buitenvormen: rechthoekig en asymmetrisch. Het rechthoekige bad zie je vaak terug in badkamers. Een asymmetrisch bad kan erg handig zijn wanneer je minder ruimte in je badkamer hebt. De binnenkant van baden kan onderling ook verschillen. Het ene bad is strakker en rechthoekig van ontwerp, het andere bad is juist speels en ronder.

Vergelijken 2
Filter Filters
Productenvergelijker 0
Openen