Smedbo Home toilet accessoires set mat-chroom

43947
9 Afbeeldingen
sku-43947;type-product;smedbo-home-toilet-accessoires-set-mat-chroom;catId-5;catId-14;catId-15;catId-16;sku-43270;sku-43268;sku-43276;sku-43254

Smedbo Home toilet accessoires set mat-chroom

voorraadstatus ophalen

43947


Deze set bestaat uit:
  • Smedbo Home reserverolhouder mat-chroom (HS320)
  • Smedbo Home toiletrolhouder zonder klep mat-chroom (HS341)
  • Smedbo Home haak mat-chroom (HS355)
sku-43947;type-product;smedbo-home-toilet-accessoires-set-mat-chroom;catId-5;catId-14;catId-15;catId-16;sku-43270;sku-43268;sku-43276;sku-43254
€ 111,-

voorraadstatus ophalen

Beschrijving

Over Smedbo accessoires

Smedbo is een totaal leverancier op gebied van hoogwaardig badkameraccessoires. Sinds de oprichting van Smedbo in 1967 heeft het bedrijf een onmetelijke ontwikkeling doorgemaakt na het bescheiden begin in Helsingborg. Vandaag de dag is Smedbo marktleider in Scandinavië, verkoopt haar producten over de hele wereld en heeft forse marktaandelen in diverse landen in Europa en de USA. Het succes is gestoeld op voortdurende technische productinnovatie gecombineerd met modern Scandinavisch design.

Het Smedbo programma is breed en dekt verschillende onderscheidende en moderne stijlen af. De meeste lijnen worden vervaardigd in massief messing met de hoogst mogelijke toleranties, verkrijgbaar in verschillende finishes en vervolgens beschermd met een unieke transparante lak die een gemakkelijk gebruik en onderhoud waarborgt.

Garantie Smedbo

Smedbo producten worden geproduceerd en getest volgens de hoogst denkbare standaarden. Extensieve zorg en moeite zijn besteed aan kwaliteit , materiaal, productie controle, design en functionaliteit. Alle Smedbo series hebben 10 jaar garantie, met uitzondering van de Dry handdoekradiatoren en de Outline Line pedaalemmers. Hiervoor geldt een garantietermijn van 5 jaar.

In geval van defecten binnen de garantietermijn binnen 10 jaar na aankoop zal Smedbo op vertoon van enig bewijs van aankoop het product repareren, compenseren met een gelijkwaardig product of indien onmogelijk het aankoop bedrag terugbetalen. De consument dient zo snel mogelijk Smedbo schriftelijk op de hoogte brengen van het probleem. Onze garantie betreft enkel het product zelf en geen voortvloeiende consequentie op welke manier dan ook.

Schade veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik, misbruik of ongelukken vallen niet onder garantie.

Bedrijfsgegevens

Adress:
Postbus 1164
2280 CD
Rijswijk 

Tel: 070-399 42 31
E-mail: info@liestingimport.nl
Website: www.smedbo.co.nl

Specificaties

Producteigenschappen

Kleur: Geborsteld staal
Materiaal: Messing

Features

Met closetborstel:
Met closetrolhouder:
Met haak:
Met reserverolhouder:

Meer informatie

Garantie: 10 jaar
Merk: Smedbo
Serie: Smedbo Home
Artikelnummer: 43947
Type transport: PostNL
 
 
 

Klantervaringen

Er zijn nog geen klantervaringen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding