0
  Je winkelwagen is leeg
  Prijs

  tot

  Grohe urinoirspoelers

  Met een urinoirspoeler bedien je het toevoegen van het spoelwater in je urinoir. Beschik je over een urinoir in je toiletruimte, maar heb je nog niet een urinoirspoeler? Probeer dan één van de Grohe urinoirspoelers bij BadkamerXXL. Hier hebben de verschillende Grohe urinoirspoelers een moderne look en zijn ze echte eyecatchers in de toiletruimte. 

  Lees meer informatie en advies over Grohe urinoirspoeler

  2 Artikelen
  Filters

  Advies over Grohe urinoirspoeler

  Duurzame Grohe urinoirspoelers

  In welke urinoirspoeler je ook interesse hebt, elke urinoirspoeler van Grohe heeft een laag waterverbruik. Ook beschikken sommige urinoirspoelers van Grohe over een ingebouwde stopkraan waarmee je de toestroom van spoelwater ook zelf kunt stoppen. In alle andere gevallen stopt de toestroom van het spoelwater vanzelf. Ondanks het lage waterverbruik, heeft de ingebouwde stopkraan een nog lager waterverbruik als gevolg. Door het lage waterverbruik en de ingebouwde stopkraan is een urinoirspoeler van Grohe zeer duurzaam.

  Kleur en uitstraling van de Grohe urinoirspoelers

  De urinoirspoelers van Grohe zijn voorzien van een chroom laag aan de buitenkant. Deze chroom laag voorkomt roest en zorgt ervoor dat vocht en schimmel zich niet op de urinoirspoeler kunnen afzetten. Door het chroom is de urinoirspoeler gemakkelijk schoon te maken en behoudt het de stijlvolle en moderne uitstraling die past bij Grohe.

   

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen