Bewonen assortiment

Betalen

Betalen

iDeal

iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • Snellere betaling en dus snellere levering van jouw bestelling

Creditcard

Je kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij jou incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Buckaroo. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

De creditcards die je kunt gebruiken zijn:

 • Mastercard
 • Visa
 • V-Pay
 • eMaestro

Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.

Achteraf betalen

AfterPay voert voor BadkamerXXL.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij BadkamerXXL.nl betalen met een digitale factuur tot de volgende bedragen:

 • Tot € 750 voor nieuwe Afterpay klanten
 • Tot € 900 voor bekende Afterpay klanten


Lukt betalen met AfterPay niet?
Dit kan verschillende oorzaken hebben. Hier zijn een paar mogelijkheden waardoor het niet lukt op te betalen met AfterPay:

 • AfterPay voert een volledige gegevenscontrole uit. Het kan zijn dat AfterPay op grond van deze gegevens heeft besloten dat je niet gebruik mag maken deze dienst.
 • Het kan zijn dat je voor een te hoog bedrag hebt besteld. AfterPay hanteert een maximaal bedrag voor een order (€900,-). Je kunt nu kiezen om voor een lager bedrag te bestellen en de rest via een andere betaalmethode te betalen.
 • Misschien heb je voor onder de &eruo; 900,- besteld, maar lukt het nog steeds niet. Het kan zijn dat je nog een andere order open hebt staan in AfterPay. Betaal eerst die orders af, dan kun je weer een nieuwe order plaatsen via AfterPay.


In alle gevallen kun je natuurlijk altijd nog het product betalen met een andere betaalmethode, bijvoorbeeld met iDeal.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.
Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.

Achteraf betalen bij groter totaalbedrag dan € 900,-?
Wil je achteraf pas betalen, maar heb een totaalbedrag van meer dan € 900,-? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Handmatige bankoverschrijving

Kies je voor betalen met een bankoverschrijving, dan ontvang je een e-mail van Buckaroo Online Payment Services. Buckaroo verwerkt de betalingen voor BadkamerXXL.nl. In de e-mail van Buckaroo vind je een uniek betaalkenmerk die je bij jouw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan jouw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt jouw order verder verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding