Hotbath Laddy Inbouwset vierkant voor bad met badafvoer/vulcombinatie & badset chroom

43917
5 Afbeeldingen
sku-43917;type-product;hotbath-laddy-inbouwset-vierkant-voor-bad-met-badafvoer-vulcombinatie-badset-chroom;catId-5;catId-42;catId-43;catId-1031;catId-1034;sku-25860;sku-26003;sku-25987;sku-25947;sku-25875

Hotbath Laddy Inbouwset vierkant voor bad met badafvoer/vulcombinatie & badset chroom

voorraadstatus ophalen

43917


Deze set bestaat uit:
  • Hotbath Laddy L009 inbouw thermostaat rechthoekig met 2-weg stop-omstel chroom (L009CR)
  • Hotbath Cobber P033 badoverloop + vulcombinatie chroom (P033CR)
  • Hotbath Mate M501 wandsteun verstelbaar + uitlaat chroom (M501CR)
  • Hotbath Mate M350 handdouche staafmodel messing chroom (M350CR)
  • Hotbath Mate M010 Argenta doucheslang 100cm chroom (M010CR)
sku-43917;type-product;hotbath-laddy-inbouwset-vierkant-voor-bad-met-badafvoer-vulcombinatie-badset-chroom;catId-5;catId-42;catId-43;catId-1031;catId-1034;sku-25860;sku-26003;sku-25987;sku-25947;sku-25875
€ 960,-

voorraadstatus ophalen

In het kort

Met deze inbouwset bedien je met de thermostaat de losse handdouche en badvulcombinatie. Op deze manier vul je bad via de overloop en heb je geen badkraan met uitloop of losse baduitloop nodig. Daarnaast geeft de vulcombinatie het vullen van een bad een uniek en prachtig effect.


Puntje van oplettendheid


Houd er wel rekening mee dat de badafvoer/vulcombinatie past in combinatie met het bad dat je hebt of uit gaat zoeken. Vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact met ons op.

Beschrijving

Over het merk Hotbath

Badkamerxxl is leverancier van het volledige Hotbath assortiment. Hotbath levert met zijn eigentijdse stijl en hoogwaardige kwaliteit prachtige, volledig messing, kranen die in ieder badkamer tot hun recht komen. De kranen kunnen geleverd worden in Chroom of Geborsteld nikkel. Hotbath kranen voldoen aan de stand der techniek, de geldende normen voor drinkwaterinstallaties, bouw- en keuringsprincipes.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd.

Over de Laddy serie

Als u op zoek bent naar een verfijnde hoogwaardige kranenserie dan haalt u met de Laddy serie van Hotbath een prachtige design in huis. De laddy serie heeft een uitgebreid assortiment kranen die zowel verkrijgbaar zijn in Chroom als in Geborsteld nikkel. Populair binnen de laddy serie zijn de wastafelkranen en de inbouwkranen die zowel bij het bad als de douche toegepast kunnen worden. De Laddy inbouwkranen kunnen perfect aangevuld worden met de Hotbath Mate serie.

Specificaties

Producteigenschappen

Basiskleur: Chroom
Bediening voor aan/uit: Draaigreep
Glansgraad: Glanzend
Materiaal afbouwdeel: Messing
Uitvoering: Inbouwdeel + afbouwdeel
Vorm rozet: Vierkant
Vormgeving: Tijdloos / rond

Technische specificiaties

Aantal stopfuncties: 2
Aantal uitgangen tegelijk bedienbaar: 1

Features

Geschikt voor bad (inbouw in muur):
Geschikt voor douche:
Hotbath Flühs:
Met douchegarnituur:
Met inbouwdeel:
Met omstelinrichting:
Met temperatuurregeling:
Met uitloop:
Temperatuurbegrenzing:

Temperatuurbegrenzing

Bij een kraan met temperatuurbegrenzing wordt de temperatuur van het water niet warmer dan 38 à 40 graden. Nooit meer verbrande vingers van u of uw huisgenoten, het water wordt namelijk nooit te heet. Vooral voor een gezin met kinderen een veilige gedachte!

Thermostatisch:

Thermostatisch

Met een thermostaatkraan zorgt u ervoor de door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Ook wanneer een huisgenoot op een andere plek in huis water gebruikt. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. Mocht de toevoer van water in een extreme situatie plotseling weg vallen, dan wordt het hete water automatisch afgesloten, om verbranding te voorkomen.

Wanneer de kraan niet thermostatisch is wordt het water op de traditionele manier gemengd. U mengt zelf de gewenste temperatuur.

Meer informatie

Garantie: 5 jaar
Merk: Hotbath
Serie: Hotbath Laddy
Artikelnummer: 43917
Type transport: PostNL
 
 
 

Klantervaringen

Er zijn nog geen klantervaringen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.
Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding