Grohe Rainshower Smartcontrol inbouw comfortset 360 mono moonwhite 26446LS0

Grohe Rainshower Smartcontrol inbouw comfortset 360 mono moonwhite

artikel nr. 1276898
Aantal straalsoorten hoofddouche
1 2
876,-
 1. Gratis bezorgd
 2. 30 dagen retourrecht
 3. 5 jaar garantie op Grohe
 4. 25.000+ klanten gingen je voor
 5. Een 9 op onze klantenservice
In het kort

Rainshower Systeem SmartControl 360 MONO Inbouw comfortset bestaat uit:

 • SmartControl thermostaat. functie voor wisseling tussen hoofd- en handdouche
 • Hoofddouche met 450 mm horizontale douchearm
 • Power&Soul 130 handdouche, sproeiplaat wit
 • Handdouche wandhouder (27055000)
 • Silverflex doucheslang 1500 mm (28364000)

Eigenschappen

 • Functioneert al bij een minimale doorstroming van 10 L gemengd water per minuut
 • Grohe DreamSpray voor een optimaal straalbeeld
 • Grohe CoolTouch
 • Grohe TurboStat thermostaat cartouche
 • Grohe EcoJoy technologie voor minder water en een perfecte straal
 • Grohe SafeStop bij 38°C
 • Grohe SafeStop Plus optionele temperatuurbegrenzer bij 43°C inbegrepen
 • SmartControl druk voor aan-uit, draai voor aanpassen volume
 • Grohe EasyReach douche tray
 • SpeedClean anti-kalk systeem
 • Inner WaterGuide voor een langere levensduur
 • TwistFree voorkomt het meedraaien van de slang

Specificaties
Basiskleur
Moon White
Breedte/diameter hoofddouche
36 cm
Aantal straalsoorten hoofddouche
1
Thermostatisch Uitleg
Aantal uitgangen tegelijk bedienbaar
2
Maak je set compleet
Grohe Rainshower Smartcontrol inbouw comfortset 360 mono moonwhite
Grohe Rainshower Smartcontrol inbouw comfortset 360 mono moonwhite
€ 876,-
Voor complete installatie adviseren wij:

Basisgarnituur tbv thermostaat

Grohe Smartcontrol basisgarnituur thermostaat chroom

€ 97,-

Basisgarnituur tbv hoofddouche

Grohe Rainshower basisgarnituur voor hoofddoucheset chroom

€ 83,-
Totaalprijs: € 876,-
Specificaties
Product
Artikelnummer
1276898
Fabrikantnummer
26446LS0
EAN-code
4005176409912
Merk
Grohe
Serie
Rainshower smartcontrol
Algemene kenmerken
Vormgeving
Tijdloos / rond
Basiskleur
Moon White
Glansgraad Uitleg
Glanzend
Montagewijze
Inbouw
Hoofddouche
Met hoofddouche
Breedte/diameter hoofddouche
36 cm
Aantal straalsoorten hoofddouche
1
Type straalsoorten hoofddouche
Grohe PureRain
Type bevestiging hoofddouche
Wandarm
Lengte douchearm Uitleg
41,7 - 44,7 cm
Handdouche
Met handdouche
Type handdouche
Rond model
Breedte/diameter douchekop
13 cm
Aantal straalsoorten Uitleg
4
Wisselen straalsoort Uitleg
Drukknop op handdouche
Type straalsoorten
Grohe Rain, Grohe Jet, Grohe Rain O2, Grohe Bokoma Spray
Doucheslang
Met doucheslang Uitleg
Lengte doucheslang
150 cm
Thermostaat
Vorm thermostaat
Rechthoekig
Thermostatisch Uitleg
Aantal uitgangen tegelijk bedienbaar
2
Bediening voor aan/uit
Drukknop
Merkspecifieke technologie├źn
Grohe SmartControl
Grohe EcoJoy Uitleg
Grohe SpeedClean Uitleg
Grohe TwistFree Uitleg
Grohe DreamSpray Uitleg
Grohe Inner WaterGuide Uitleg
Grohe StarLight Uitleg
Grohe TurboStat Uitleg
Grohe SafeStop Uitleg
Grohe CoolTouch Uitleg
Grohe EasyLogic
Grohe EasyReach Uitleg
Grohe EasyClean
Moon White

De GROHE Moon White afwerking geeft je kraan een moderne look. De Moon White finish zorgt voor een witte gloed met subtiele glans.

Grohe PureRain
Grohe PureRain

De GROHE Rain straal is verfijnd tot de PureRain straal en biedt nu nog grotere en zachtere druppels.

Grohe Rain
Grohe Rain

Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

Grohe Jet
Grohe Jet

Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.

Grohe Rain O2
Grohe Rain O2

De Grohe Rain O2 is een zachte en fijne straal gebaseerd op onze originele Rain straal. Lucht wordt in de sproeiplaat gezogen en gemixt met water waardoor een bredere en vollere straal ontstaat. Grohe Rain O2 is is de ideale straal voor optimale ontspanning.

Thermostatisch
Thermostatisch

Met een thermostaatkraan zorg je ervoor de ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Ook wanneer een huisgenoot op een andere plek in huis water gebruikt. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. Mocht de toevoer van water in een extreme situatie plotseling weg vallen, dan wordt het hete water automatisch afgesloten, om verbranding te voorkomen.

Voordelen van een thermostaatkraan

 • Veilig: Omdat de temperatuur van het water constant blijft, loopt de gebruiker geen risico op verbranding door een plotselinge temperatuurschommeling.
 • Comfort: Een thermostaatkraan behoudt de ingestelde temperatuur en zorgt daarom voor optimaal doucheplezier. Wanneer de watertoevoer even wordt onderbroken, om bijvoorbeeld jouw haar in de shampoo te zetten, dan is de temperatuur van het water weer exact hetzelfde als je de kraan weer aanzet.
 • Waterbesparing: Met het gebruik van een thermostaatkraan, wordt water en energie bespaard. Een thermostaatkraan is efficiënt in gebruik en zal zich in korte tijd terug verdienen.
Grohe SmartControl: intelligente bediening van je douche
Grohe SmartControl: intelligente bediening van je douche

Deze innovatieve technologie is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: druk op de knop om de douche te starten, draai om het watervolume aan te passen en druk opnieuw om de douche te stoppen of te pauzeren. Jouw geselecteerde watervolume wordt opgeslagen voor je volgende douchebeurt. Om de hand- en hoofddouche tegelijk te gebruiken druk je beide knoppen in. Zelfs het schakelen tussen straalsoorten of het combineren daarvan kun je regelen met de knoppen.

Grohe EcoJoy
Grohe EcoJoy

De Grohe EcoJoy is een geïntegreerde waterbesparende technologie, waarbij je water ene energie kan besparen zonder in te leveren op comfort. Grohe handdouches die voorzien zijn van EcoJoy technologie , zijn uitgerust met een 9.5 l/min of 5.7 l/min doorstroombegrenzer. Ten opzichte van een niet-waterbesparende douchekop die 14,5 l/min (bij 3 bar) verbruikt, bespaar je met de Grohe EcoJoy technologie  35% tot 60% water, zonder in te leveren op je douchecomfort!

Grohe SpeedClean
Grohe SpeedClean

Met Grohe SpeedClean technologie behoort kalkaanslag tot het verleden. Dit speciale anti-kalksysteem voor douchekoppen voorkomt niet alleen kalkaanslag maar vergemakkelijkt ook de reiniging van de douchekop. De douchekoppen met Grohe SpeedClean zijn gemaakt van speciale siliconenmix. Hierdoor kan je kalkaanslag simpel verwijderen door over de sproeigaatjes te vegen met een doek of zelfs met je handen.

Grohe TwistFree
Grohe TwistFree

Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van Groheis dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Grohe DreamSpray
Grohe DreamSpray

Alle douches van Grohe beschikken over Grohe Dreamspray technologie. De Dreamspray zorgt er voor een optimale verdeling van het water. Dit resulteert dat door ieder sproeigaatje evenveel water gaat, met als resultaat een gelijkmatige straal. Dit zorgt voor een zeer verfrissende douche-ervaring.

Grohe Inner WaterGuide
Grohe Inner WaterGuide

Met de Grohe Inner WaterGuide wordt de handdouche nooit te warm en wordt bovendien de chroomlaag beschermd Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

Grohe StarLight
Grohe StarLight

Dankzij de duurzame Grohe Starlight chroomlaag veeg je de kraan eenvoudig met een doekje schoon. Het gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoonmaken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet! 

Grohe TurboStat
Grohe TurboStat

Grohe thermostaten beschikken over Grohe Turbostat technologie. Door de gevoeligheid van het thermo-element te vergroten en de interne waterstromen te wijzigen, reageren onze thermostaten twee keer zo snel op abrupte veranderingen in waterdruk als voorheen. Ze zijn bovendien tot negen keer nauwkeuriger dan de thermostaten van onze concurrenten. De gewenste temperatuur wordt binnen een fractie van een seconde bereikt en vervolgens tijdens je hele douche gehandhaafd.

Dankzij de uiterste precisie en reactiesnelheid van de GROHE TurboStat® technologie bespaar je ook op water en energie. Er gaan immers geen liters water verloren bij het zoeken naar de gewenste watertemperatuur. 

Grohe SafeStop
Grohe SafeStop

Grohe SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur. Deze technologie is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De beveiliging is standaard ingesteld op 38 °C, waarna je niet automatisch de temperatuur hoger in kan stellen. Desgewenst kan de kraan warmer ingesteld worden door de SafeStop knop in te drukken. Wanneer deze knop ingedrukt wordt kan je een warmere tempreratuur kiezen. Kinderen kunnen op deze manier niet per ongeluk onder een hete douche staan, wel zo veilig!

Grohe CoolTouch
Grohe CoolTouch

Met de Grohe CoolTouch technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Het hete water in de kraan wordt omspoeld door koud water en een speciale verbinding bij de warm(heet)water ingang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het verchroomde oppervlak. Er is dus geen kans om je daaraan te branden. Een groot voordeel, en niet alleen voor gezinnen met jonge kinderen.

Direct de perfecte watertemperatuur met Grohe EasyLogic
Direct de perfecte watertemperatuur met Grohe EasyLogic

De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Grohe EasyReach
Grohe EasyReach

De Grohe EasyReach is een praktische tray voor shampoo en douchegel. De EasyReach tray is optioneel en past op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo krijg je ruimte voor het plaatsen van douchebenodigdheden. En omdat de tray in een handomdraai verwijderd- en terug geplaatst kan worden is schoonmaken een fluitje van een cent. 

Je douche schoonmaken was nog nooit zo makkelijk dankzij Grohe EasyClean
Je douche schoonmaken was nog nooit zo makkelijk dankzij Grohe EasyClean

Het Grohe EasyClean-systeem maakt het mogelijk de sproeiplaat van de douchekop te verwijderen zodat je deze heel makkelijk schoon kunt maken. De sproeiplaat kan zelfs in de vaatwasser!

Grohe
Grohe

Grohe staat voor kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Het Duitse bedrijf heeft een groot assortiment dat bestaat uit badkranen, wastafelkranen, douchethermostaten, inbouwreservoir, badkameraccessoires en keukenkranen vooral alle prijsklassen. Alle producten worden getest op een levensduur van 15 jaar.

Door de jarenlange ervaring biedt Grohe de beste garantie voor comfort, veiligheid en duurzaamheid. De producten zijn ontworpen door de meest ervaren ontwerpers. Bij het bedrijf werken ruim 5.400 mensen.

4409 Klanten beoordelen ons met een 9

97% van de klanten beveelt ons aan bij vrienden en kennissen. De feiten liegen er niet om.

Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Lees al onze reviews op Kiyoh

Reviews Kiyoh

Ervaringen met onze klantenservice

Olivier

Brussel

18-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Uitstekende en snelle service

Alle producten werden binnen de 48 uur geleverd. Ook administratief was er een snelle reactie voor duplicata van faktuur. Na heel wat zoek- en vergeleijkings-werk hadden zij de beste prijs !

Deze klant beveelt ons aan

Luc Segers

Hombeek

15-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Goed bereikbaar en correct

Tijdens het transport had de wastafel schade opgelopen. Er werd onmiddellijk een nieuwe voor me opgestuurd. Aan de telefoon hebben ze me goed en vlot geholpen.

Deze klant beveelt ons aan

Luca

Zolder

13-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Super

Mooi en degelijk product , precies zoals op de foto . Snelle levering , ik raad deze webshop iedereen aan .

Deze klant beveelt ons aan

Grohe Rainshower Smartcontrol inbouw comfortset 360 mono moonwhite
Grohe Rainshower smartcontrol
876,-
Productenvergelijker 0
Openen