Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Heb je een vraag over een order of product? Stuur ons een bericht of maak alvast een afspraak. Maandag zijn we vanaf weer telefonisch berikbaar. Fijn weekend.

Voor besteld, maandag in huis* 5573 klanten geven ons een 9 Gratis bezorgd vanaf 100,-* 30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
  Je winkelwagen is leeg

  Voor besteld, maandag in huis*

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Voor besteld, maandag in huis

  5573 klanten geven ons een 9

  Gratis bezorgd vanaf 100,-

  Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

  Hoe draag je bij aan een groenere toekomst met duurzame badkamerproducten?

  Hoe draag je bij aan een groenere toekomst met duurzame badkamerproducten?

  Dat de badkamer een belangrijk onderdeel van je huis is hoeven we je niet te vertellen. Het is dus belangrijk om er goed bij stil te staan hoe je er het meest duurzaam en milieuvriendelijk gebruik van kunt maken. In deze blog gaan we je vertellen hoe je je badkamer nog duurzamer kan maken. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. En natuurlijk voor de gezondheid van je gezin.

  Energie-efficiënte producten

  Een van de beste manieren om meer duurzaamheid in je badkamer toe tevoegen, is door energie-efficiënte producten te kiezen. Neem bijvoorbeeld de “Geberit Aquaclean Mera Comfort douche wc”. De warmwaterdouche heeft een unieke dubbele waterstraal, aangevuld met lucht die zorgt voor een ultieme reiniging met zo min mogelijk water: de WhirlSpray. De hoeveelheid stroom en geld die je hiermee bespaard is natuurlijk afhankelijk van een andere factoren.

  Geberit Aquaclean

  Infraroodpanelen

  Tegenwoordig zie je ze steeds meer: infraroodpanelen. Neem bijvoorbeeld de “Blinq Nilus infraroodpaneel” Deze panelen kunnen een ideale toevoeging zijn voor jouw badkamer. Ze stoten geen CO2 uit, hebben weinig onderhoudskosten, zijn enorm snel in het verwarmen van je badkamer en zijn ook nog een enorm energie-efficiënt. Dit komt omdat ze energie direct omzetten in warmte, en verwarmen dus niet eerst de lucht en dan pas de objecten zoals bij traditionele verwerkingstechnieken.


  Duurzame materialen

  Ook een manier om duurzaamheid in je badkamer toe te voegen, is door duurzame materialen te kiezen. Bij BadkamerXXL vind je bijvoorbeeld allerlei tegels gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld marmer. Deze materialen verbruiken ten eerste een stuk minder energie tijdens productie, en zorgen ten tweede vooral voor een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling in je badkamer. Klik hier voor het hele assortiment van marmeren tegels.


  marmeren tegels

  LED-verlichting

  Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, is het om na te denken wat voor soort verlichting je graag in je badkamer wilt hebben. Bij BadkamerXXL vind je energie-efficiënte verlichting, zoals "LED-spiegelverlichtingsbalk" of "LED-hanglamp", deze LED-verlichtingen verbruiken tot wel 90% minder energie dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Klik hier voor nog meer informatie over LED-verlichting in de badkamer.


  Heb je nog vragen? Laat hieronder gerust een reactie achter of neem contact op met de klantenservice. Wij beantwoorden je vragen graag!

  Productenvergelijker 0
  Openen