Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL

Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!

Anneloes

Geschreven door: Anneloes

6 januari 2020

Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!
Reacties


Het afgelopen jaar was er voor ons een vol spannende, positieve ontwikkelingen en we kijken er dan ook met veel trots op terug. De grootste veranderingen die we in 2019 mochten meemaken, waren toch wel de lancering van onze nieuwe website en de verhuizing naar het nieuwe pand.

Nieuwe pand

De verhuizing vond plaats in februari, dus inmiddels zitten we dus alweer bijna een jaar op onze nieuwe plek. We zijn er helemaal gewend en voelen ons enorm thuis op deze inspirerende locatie.

oudekantoor.JPG
nieuwekantoor.jpg

Nieuwe website

In april 2019 ging onze nieuwe website live! De week waarin alle gegevens van onze oude website overgingen naar de nieuwe, was een hele spannende. Bij een website als de onze, met tienduizenden producten en enorme hoeveelheden content, is zoiets een gigantische onderneming. Gelukkig ging alles goed en in de negen maanden die inmiddels zijn verstreken sinds de lancering hebben we ervaren dat de nieuwe website voor zowel onszelf als onze klanten veel beter werkt.

De oude BadkamerXXL website
De nieuwe BadkamerXXL website

Ons team

Er zijn vorig jaar ook weer een aantal nieuwe medewerkers bij gekomen. Het personeel is gegroeid tot een hecht team van 18 medewerkers and counting! In september kwamen Bauke en Martijn ons team versterken op de klantenservice. Ik mocht in oktober beginnen bij de afdeling marketing en op de valreep begon Ypie eind december nog als financieel medewerker.

Ons assortiment

Ook ons assortiment maakte vorig jaar een aantal leuke veranderingen door. Zo namen we er onder andere een flinke selectie prachtige producten van vtwonen in op. Ook Riverdale en Brauer maakten in 2019 hun opmaak in onze webshop.

vtwonen bij BadkamerXXL
Riverdale bij BadkamerXXL
Brauer bij BadkamerXXL

Ondernemersprijs

Wat een eer: dit jaar wonnen we de Ondernemersprijs van de gemeente Achtkarspelen in de categorie Kleinbedrijf. De jury keek naar innovatie, duurzaamheid, werkgelegenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betekenis voor de regio. We waren dan ook apetrots dat we deze prijs op 15 oktober tijdens een feestelijke uitreiking in ontvangst mochten nemen.

We hopen dat 2019 jou net zoveel moois heeft gebracht en dat je volgende grote droom in 2020 uit mag komen. Van het hele team bij BadkamerXXL: gelukkig nieuwjaar!

0 Reacties op "Gelukkig nieuwjaar van BadkamerXXL!"

*
*
Productenvergelijker 0
Openen