Brauer Black Edition - Zwarte kranen en meer

Black Edition - zwarte kranen en meer

Inge

Geschreven door: Inge

4 September 2019

Black Edition - zwarte kranen en meer
Reacties

Ze blijven populair, de zwarte kranen. En dat blijft voorlopig ook nog wel even zo. Want ondanks dat zwart sanitair nu ontzettend hip is, de kleur is ook tijdloos. Zwart past over bij, en zal daarom ook niet snel vervelen. Steeds meer sanitairmerken komen met nieuwe zwarte kranen series en bijbehorende accessoires. We hebben de zwarte kranen van Hotbath al eens uitgebreid besproken. En zo ook het zwarte sanitair van de Sealskin Soho Collection. Vandaag laten we de prachtige kranen van Brauer Black Edition zien. 

Zwarte wastafelkranen

In de categorie wastafelkranen komt Brauer met 4 soorten kranen. Door de variatie in strakke en ronde kranen, kan je de kraan goed afstemmen op je persoonlijke smaak en stijl in de badkamer. 

De vrijstaande wastafelkraan is verkrijgbaar in een ronde kraan en rechte kraan. Hoog genoeg om te plaatsten naast een waskom, maar uiteraard ook te plaatsen op een wastafel met kraangaten. Wanneer je de kraan liever wilt inbouwen, kies dan voor de inbouwkraan. Deze is uitgevoerd met een ronde hals en met strakke uitvoering. Zo past deze kraan in een moderne badkamer, maar ook een landelijke badkamer krijgt een stoere twist door deze mat zwarte kraan te plaatsen.  

Zwarte wastafelkraan hoog Zwarte inbouw wastafelkraan Zwarte verhoogde wastafelkraan

Zwarte douchekranen

In de serie zwarte douchekranen van Brauer heb je de keuze uit inbouwdouchekranen of opbouwdouchekranen. De verschillende opties zorgen er voor dat je een kraan kunt samenstellen die jíj wilt. 

Om te beginnen heeft Bauer een zwarte opbouw stortdoucheset. Bij de aanschaf van deze douchekraan kan je kiezen of je een hoofddouche wilt met een diameter van 20cm of 30cm, voor net dat beetje extra douchecomfort. Daarnaast is de handdouche uitgevoerd in een staafmodel of een rond model. Net wat jij prettiger vindt.

Uiteraard heeft Bauer ook een zwarte inbouw doucheset. Naast de diameter van de hoofddouche (20cm of 30cm)  en de keuze welk soort handdouche je wilt (staafmodel of rond model) heb je ook de keuze hoe je de douchekop wilt bevestigen. Dit kan door middel van een plafondbuis of een wandwarm. De keuze van het soort douchekop kan te maken hebben met de leidingen die al verwerkt zijn in de muur, of de persoonlijke smaak. 

Zwarte opbouw stortdoucheset Zwarte inbouw doucheset met plafondbevestiging Zwarte inbouw doucheset met wandbevestiging

Zwarte accessoires voor in de badkamer

De accessoires uit de Brauer Black Edition zijn voornamelijk onderdelen om je doucheset compleet te maken of onderdelen te vervangen. Er zijn op het gebied van mat zwarte badkameraccessoires heel veel andere mogelijkheden om het mat zwart in je badkamer te versterken. Want wanneer je mat zwarte kranen in de badkamer hebt, kan je heel goed meerdere zwarte accessoires terug laten komen. Dit zorgt voor een rustig geheel. Hou het wel bij een aantal accessoires. Te veel kan juist weer heel druk en rommelig overkomen. 

Tussen de zwarte badkamer accessoires zit genoeg inspiratie voor jou badkamer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte wcborstelhouder, zwarte toiletrolhouder of een mooie spiegel met zwarte lijst? 

Genoeg opties om de badkamer helemaal zo in te richten dat jij elke ochtend en elke avond je eigen spa-momentje hebt!

0 Reacties op "Black Edition - zwarte kranen en meer"

*
*
Productenvergelijker 0
Openen