Kan ik je helpen?
Medewerker Badkamerxxl

Vandaag zijn we tot bereikbaar. Via de volgende kanalen kun je ons voor vragen en advies bereiken. We staan voor je klaar.

Voor besteld, morgen in huis* 5573 klanten geven ons een 9

Gratis bezorgd vanaf 100,-

30 dagen bedenktijd Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel
    Je winkelwagen is leeg

    Voor besteld, morgen in huis*

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Voor besteld, morgen in huis

    5573 klanten geven ons een 9

    Gratis bezorgd vanaf 100,-

    Thuiswinkel Gecertificeerde webwinkel

    Benieuwd naar de noviteiten van Brauer?

    Benieuwd naar de noviteiten van Brauer?

    En daar zijn we weer met een blog over de nieuwste artikelen in ons assortiment, met deze keer in de spotlight: De noviteiten van Brauer badkamer & sanitair.

    Om te beginnen… Wat voor merk is Brauer? 

    Brauer is een Duits bedrijf dat al ruim 30 jaar ervaring heeft op het gebied van sanitair en badkamers. De kranen, wastafels en douche artikelen zijn hier een goed voorbeeld van. Met verschillende en innoverende series in kleuren als zwart en chroom staat het Duitse merk garant voor kwaliteit. Wist je dat je bij Brauer maar liefst 5 jaar garantie hebt op een artikel?

    Brauer carving
    Brauer gunmetal edition
    Brauer carving

    Artikelen in tijdloze kleuren 

    Zoals we eerder al vertelden heeft Brauer haar artikelen in verschillende kleuren op de markt gebracht. Door dit brede aanbod bepaal je zelf welke stijl je wilt aanhouden in de badkamer. Ga je voor tijdloos, modern of is industrieel meer iets voor jou? Nu vraag je je natuurlijk af in welke trendy kleuren je de artikelen kunt aanschaffen. Nou, dat zijn: Chroom, Geborsteld goud PVD, Geborsteld Gunmetal PVD, Geborsteld koper PVD, Geborsteld RVS PVD en last but not least Mat zwart.

     
    Brauer Carving Chroom

     

    Brauer Carving Geborsteld goud PVD

     

    Brauer Carving Geborsteld gunmetal PVD

     

     
    Brauer Carving Geborsteld koper PVD

     

    Brauer Carving Geborsteld RVS PVD

     

    Brauer Carving Mat zwart

     

    Kleine veranderingen 

    Kleine veranderen? Klopt! Brauer had voorheen ‘maar’ vijf kleuren in het assortiment. Sinds kort hebben zij de kleur Geborsteld Gunmetal PVD toegevoegd. Gunmetal is een kleur die tussen RVS en zwart in zit, een unieke en bijzondere kleur. Daarnaast is er nog een aanpassing aangebracht. Voorheen heette de kleur 'Geborsteld RVS PVD' namelijk 'Geborsteld Nikkel PVD'.  Dan past RVS wel beter bij de kleur toch?

    Brauer Carving Serie

    Met veel trots en vooral heel veel enthousiasme introduceren wij je de: Brauer Carving Serie. De artikelen uit deze serie zijn prachtige eyecatchers in je badkamer, waarmee je een prachtige stijl kunt creëren. Ook deze serie is verkrijgbaar in de zes kleuren. Hoe tof!

    Brauer carving koper
    Brauer carving mat zwart
    Brauer carving goud

     

    Voor de linkshandigen 

    Sinds kort vind je in het assortiment van Brauer ook inbouwkranen met de bediening aan de linkerkant. Hoe handig is dat voor linkshandigen! Uiteraard kan het ook erg makkelijk zijn voor rechtshandigen. Wij vinden het een toffe toevoeging aan het assortiment!

     
    Brauer Chrome Carving uitvoering links

     

    Brauer Gold Carving uitvoering links

     

    Brauer Gunmetal Carving uitvoering links

     

     

     

    Ben je ook zo enthousiast over de nieuwste artikelen van Brauer als wij zijn? Bekijk dan ook zeker eens het hele assortiment van Brauer, er staat vast en zeker meer artikelen tussen waar je enthousiast van wordt!

     

    Productenvergelijker 0
    Openen