0
  Je winkelwagen is leeg
  Prijs

  tot

  Maximale levertijd

  Tegelstroken

  Tegelstroken bestaan uit een verzameling stroken van tegels van dezelfde dikte met dezelfde kleurtinten. Door te spelen met verschillende diktes ga je met een speelse manier met je wand om. Onze tegelstroken zijn zowel geschikt voor de wand als voor de vloer. Echter worden tegelstroken in de praktijk alleen op de wand gebruikt.

  Lees meer informatie en advies over Tegelstroken

  22 Artikelen
  Filters

  Advies over Tegelstroken

  Hoe worden tegelstroken geleverd?

  Onze tegelstroken worden net zo geleverd als ons wandtegels en vloertegels. Er zitten namelijk 4 stuks in een doos. In de doos zitten allerlei tegelstroken van verschillende diktes. Deze zijn in dezelfde kleurtint en kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. 

  Tegelstroken voor de badkamer of keuken

  Onze tegelstroken zijn zowel geschikt voor de badkamer als de keuken. Bij een badkamer wordt bijvoorbeeld de doucheruimte voorzien van stroken. Of juist de ombouw van het toilet. Bij een keuken wordt meestal de achterwand (de ruimte tussen het keukenblad en bovenkasten) gebruikt om de stroken toe te passen. 

  Populair: antraciet & grijs

  Bij ons zijn voornamelijk de antraciet en grijze tegelstroken erg populair. Advies of vragen over deze artikelen? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. In onze showroom in groningen kunnen we je meer dan 60 verschillende tegels en stroken laten zien.

  Vergelijken 2
  Filter Filters
  Productenvergelijker 0
  Openen