Primabad badkamermeubelen

Primabad is een Nederlandse fabrikant van badkamermeubelen. Ze zijn gespecialiseert in het lage, midden, maar ook in het hogere segment. Primabad heeft een groot aantal series badmeubels. De series zijn zowel geschikt voor kleine als voor de grote badkamers.

...

Lees meer informatie en advies over Primabad badkamermeubel

1 Artikel

Advies over Primabad badkamermeubel

Primabad staat bekend om zijn hoge kwaliteit, service, maar ook om de lange levensduur van zijn producten, daarom geeft Primabad 5 jaar garantie op alle wastafelbladen, onderkasten, spiegels/spiegelkasten en op hoge en lage kasten. Primabad geeft 1 jaar garantie op verlichtingen en diverse producten, zoals accessoires. Wij bieden de compleet badkamermeubels van Primabad ook aan op onze website. De series zijn compleet samen te stellen. Je kunt dus zelf je wastafelblad, wastafelmeubel, spiegel, maar ook de kleur van je meubel bepalen. Op deze manier kun je jouw badmeubel een persoonlijk tintje geven. Wanneer je een badkamermeubel lijn ziet die aan jouw eisen voldoet kun je een offerte aanvragen.

Overzicht Primabad badmeubel series 

Wij bieden erg veel badkamermeubelen aan van Primabad. Hieronder kun je een snel overzicht vinden van alle series die wij aanbieden: 

Rise

De verassende Rise-serie van Primabad geeft uw badkamer een waar en extra cachet. Er is bij deze lijn gekozen voor strakke lijnen. Deze lijnen zorgen voor een gebalanceerd aanzicht.  

Rise & Shine

De Rise en Shine serie maakt gebruik van hoogglans lak en is verkrijgbaar in stijlvol wit en chique antraciet. Door de hoogglans lak krijgt de badkamer een chique uitstraling. 

Rise & Retro

De Rise en Retro is de retro-lijn die wij op dit moment aanbieden. Deze serie geeft de badkamer nostalgie met de comfort van nu.  

Exclusive XL

De Exclusive XL-serie is voor diegene die een eigentijdse maar unieke stijl wil creëren in zijn of haar badkamer.  

Dreamz

De Dreamz serie van Primabad zorgt voor een moderne badkamer met optimaal gebruiksgemak en zal je badkamerdromen uit laten komen. 

Coast

De Coast serie oogt erg robuust en het keramische blad laat goed zien hoe exclusief deze serie is. 

Original

De Original serie heeft veel mogelijkheden, daardoor is deze serie erg flexibel en kun je alles naar eigen smaak aanpassen. 

Get Up

De Get Up serie van Primabad is geschikt voor wie ruimte wil besparen in zijn of haar badkamer. De Get Up serie is namelijk erg compact uitgevoerd. 

Flash

De Flash serie van Primabad heeft een nieuwe strak en greeploos design, waardoor er een moderne touch ontstaat. 

Rondolijn XL

De Rondolijn XL serie van Primabad onderscheidt zich van andere meubelen door de ronde vormen die de Rondolijn XL met zich meebrengt. 

Limited Edition

De Limited Edition heeft 5 breedtematen, 6 kleuren en een keramisch wastafelblad met een spiegel. Daarnaast is het mogelijk om hier een spiegelkast aan toe te voegen. 

Second Edition

De Second Edition zorgt voor een lichte uitstraling en een strak ontwerp. Deze editie is verkrijgbaar in 3 breedtematen en is leverbaar in alle melamine kleuren en acryl hoogglans. Deze editie maakt gebruik van een kunstmarmeren wastafelblad. 

Third Edition

De Third Edition is een design meubel die gebruik maakt van een goede prijs/kwaliteitverhouding. Deze meubel is leverbaar in 8 kleurmogelijkheden en 5 breedtematen. 

Toiletmeubels

Primabad toiletmeubels zijn voor kleine badkamers in je huis. Door de compacte uitvoering zijn deze meubels in vrijwel iedere badkamer toepasbaar. 

Vergelijken 2
Productenvergelijker 0
Openen