Bewonen assortiment

Ronde en halfronde badkamermeubels

Ronde en halfronde badkamermeubels hebben een strakke ronding aan de voorzijde w... Lees meer

Ronde en halfronde badkamermeubels hebben een strakke ronding aan de voorzijde waardoor ze echte eyecatchers zijn in de badkamer. Bij BadkamerXXL bestaan de stijlvolle ronde en halfronde badkamermeubels uit verschillende soorten en maten. Zo is er de keuze uit meerdere kleuren en verschillende breedte- en diepte maten.

Lees meer informatie en advies over badkamermeubel halfrond

catId-2000;type-category-productlist;halfrond;sku-40341;sku-40345;sku-40339;sku-40343

Een eyecatcher in verschillende kleuren

De onderkast van een ronde en halfronde badkamermeubel is leverbaar in vijf verschillende kleuren. De kleuren mat wit en hoogglans wit zijn de lichtste kleuren. Deze kleuren hebben een tijdloze uitstraling, maar hoogglans wit heeft een iets strakkere look dan mat wit. Een combinatie met één van deze kleuren en een witte wastafel geeft de badkamermeubel een stralende uitstraling. Wanneer je de onderkast liever in een donkerdere kleur ziet, zijn de kleuren mat taupe, mat grijs en mat antraciet meer geschikt. Deze kleuren brengen een warme uitstraling met zich mee.

Het aantal kraangaten en het soort wastafel

Over hoeveel kraangaten de badkamermeubel kan beschikken, hangt af van de afmetingen. In alle gevallen is er de keuze uit één kraangat en zonder kraangat. Bij de ronde en halfronde badkamermeubels in 120 x 53 cm is de keuze voor twee kraangaten ook mogelijk. 

Heb je graag een keramische wastafel of toch een quartz wastafel? Over welke soort wastafel de ronde of halfronde badkamermeubel beschikt, verschilt per variant. Bij de Ink Nauta is de wastafel van kunstmarmer in mat wit of glans wit, of quartz in zwart of grijs. Kunstmarmer is een soort kunststof en heeft een lichte uitstraling. Quartz daarentegen is een donkere wastafel met de uitstraling van een natuursteen. Quartz heeft door de donkere kleuren een donkerdere, maar strakke uitstraling. Bij de Ink Ultra is de wastafel van keramiek gemaakt. Keramiek heeft een strakke en lichte uitstraling. Door de kleur en de uitstraling past keramiek bij elke kleur onderkast.

Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Verberg deze melding